• 23-07-2022, 21:16:57

"Devlerin duşuşu, bir follett klasiği."
    -USA Today-

Ken Follett'in bu muhteşem tarihî destanı; kadınlara oy hakkı mucadeleleri, Rus Devrimi ve Birinci Dunya Savaşı'nın cok onemli felaketlerine suruklenilen bir donemde yolları kesişen beş ailenin hikayesiyle başlıyor.

On uc yaşındaki Gallerli bir cocuk, bir maden cukurunda erkeklerin dunyasına giriyor… Aşkta kaybeden hukuk oğrencisi bir Amerikalı, Beyaz Saray'da ve Başkan Woodrow Wilson'ın yanında yepyeni bir kariyere başlıyor… Aristokrat Fitzherbert ailesinin kahyası, kendi hizmetini aşan vahim bir adım atarken Leydi Maud Fitzherbert de yasak bolgeye girerek bir Alman casusuna aşık oluyor… Ve kimsesiz kalmış iki Rus erkek kardeş; savaş, zorunlu askerlik ve devrim nedeniyle Amerika'ya goc etme planları suya duşunce tamamıyla birbirinden farklı yollara adım atıyorlar.

Devlerin Duşuşu bizi; bildiğimizi sandığımız bir yuzyılın icinde bir komur madeninin toprağından ve tehlikelerinden bir sarayın ışıltılı avizelerine, iktidar koridorlarından kudretlilerin yatak odalarına kadar, bu beş ailenin icinden cıkılması guc bir şekilde birbirine dolanmış yazgılarına goturuyor -fakat artık hicbir şey, asla eskisi gibi gorunmeyecek.

"Kapsam, olcek ve hikaye olarak enfes."
    (Tanıtım Bulteninden)

Ceviri:
    Zeynep Unalan
    Sayfa Sayısı: 898
    Yayınevi: Olasılık
    Baskı Yılı: 2015

Aranabilir PDF

Mediafire

Gizli İçerik:
    Gizli içeriği görmek için mesaj yazmalısınız.