Webmaster Forum - Teknoloji Forumları - ReadBull.net

Giriş Yap Kayıt Ol

Goran Tunstrom - Ben, İsa

Romanlar ve Öykü Kitapları

1 Mesaj

●

23 Görüntüleme

• ReadBull.net
  • E-Kitap Forumları
  • Romanlar ve Öykü Kitapları
  • Goran Tunstrom - Ben, İsa
  • 23-07-2022, 19:19:46
    Alexander Graham Bell adlı üyenin avatarı
    Alexander Graham Bell
    • Açık Profil bilgileri
    • Özel Mesaj Gönder
    • Alexander Graham Bell tarafından gönderilen tüm mesajları bul
    • Alexander Graham Bell'ı arkadaş olarak ekle

KUNYE: Goran Tunstrom - Ben, İsa; Yeni Seri: 434; Dunya Edebiyatı: 75; Ozgun Adı: Okenbrevet; Turkcesi: Nermin Acar; ISBN: 975-308-623-7; 200 sayfa; Birinci Baskı: Haziran 2004; Gendaş Kultur, İstanbul

"İşte, col burası..."
    [...]
    "Burada, colde, beni Tanrı'dan ayıran ince duvara vurabiliyorum. ve biliyorum ki Rab bana gulumsuyor. İşte col, diyor. Seni bekleyenler,seni insanların olduğu yerde bekliyor. Koylerde, kentlerde ve tarlalarda.

Bu gece, colde, secdeye varmış dua ederken Rab beni elimden tuttu ve duşuncelerimden sıyırıp kurumuş bir kaynağın yanında oturan bir grup insana goturdu."

İsvec edebiyatının en buyuk ismi Goran Tunstrom'den Hz. İsa uzerine yazılmış en naif, "iceriden" ve ilginc roman. Goran Tunstrom, Ben İsa'yı peygamberin kendi dilinden anlatırken ilahi bir lirizmin esinlediği sozlerle bir colu kuşatıyor ve o colden epik bir şaheser yaratıyor.

Gizli İçerik:
    Gizli içeriği görmek için mesaj yazmalısınız.
  • 11-02-2025, 21:51:32
    Readbull adlı üyenin avatarı
    Readbull
    • Açık Profil bilgileri
    • Özel Mesaj Gönder
    • Readbull tarafından gönderilen tüm mesajları bul
    • Readbull'ı arkadaş olarak ekle
    Genel Moderatör
    Link kontrol edildi, onaylandı.
ReadBull.net - ©2004-2025
Arşiv İletişim
Anasayfa Yeni Mesajlar Giriş Yap Kayıt Ol
ReadBull.net sizlere daha iyi hizmet sunmak için çerezleri kullanıyor. ReadBull.net'i kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
Detaylı bilgi almak için Gizlilik ve Çerez Politikası metnimizi inceleyebilirsiniz.
ReadBull.net
Giriş Yap

Şifremi unuttum?