Umit Oğuztan'ın mustehcen olduğu gerekce gosterilerek mahkeme kararıyla yakılarak imha edilen belgesel romanı. Bir zamanın travestiler kralicesi Sisi ile onun hizmetlerini kullanan unlulerin adının yer alması nedeni ile populer olmuştur.
"Siz okurlarım icin, Araştırdım..İnceledim..Anlattırdım..Yazdım. Masa başında (duşlerin kurgularıyla) yazılmamış olmasına karşın bu bir (ROMANDIR) Kahramanlarının icimizden birilerinin olduğu.. Kralice Sisi haric lutfen hic kimse uzerine alımasın.. UZULURUM.." diye, romanına giriş yapan yazar Oğuztan; elit tabakanın tum kirli camaşırlarını ortaya serdiği bu belgesel romanıyla edebiyatımıza, aykırı elitlerin yaşamını kazandırmıştır. Yakılarak imha edilmesinin gercek nedeni romanın iceriğinde gizlidir."
Kralice Sisi romanında yer alan kahramanlar kripto Yahudiler/Sabetaylar, Kripto Ermeniler, beyaz Turkler, ari/elitler surec icinde teker teker hukuk onunde sanık sandalyesine oturmuş, kimileri de careyi yurt dışına kacmakta bulmuştur. Roman toplatılıp yasaklanmış ise de yazar hedefine ulaşmış gorunmektedir.(vikipedi)
Yaprak Yayınevi, 1991
Umit Oğuztan - Kralice Sisi
Romanlar ve Öykü Kitapları0 Mesaj
●12 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Kitap Forumları
- Romanlar ve Öykü Kitapları
- Umit Oğuztan - Kralice Sisi
-
23-07-2022, 17:33:15