Engin Turkgeldi - Golgeler Ordusu
Romanlar ve Öykü Kitapları0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Kitap Forumları
- Romanlar ve Öykü Kitapları
- Engin Turkgeldi - Golgeler Ordusu
-
23-07-2022, 16:52:06
Mutevazı bir kitaplığım vardır. Yıllar icinde eklenen portatif raflar, iki sıraları uc sıra yapıp bir de uste dizmeler, ek birimlerle genişletmelere rağmen cok duzenli olduğunu da soyleyemeyeceğim. Yine de istediğim kitabı, gozum kapalı bile olsa birkac saniye icinde buluveririm. (İşin kotusu bunu denedim de? Yola cıkış nedenim basitti: Ya bir gece elektrik kesintisi sırasında ve evde aydınlatıcı hicbir şey bulamadığım bir anda falanca kitabı okumak istersem? Aradığımı gozum kapalı ve karanlıkta bulmayı başardım.) Kitaplığımın bu ?kendi halindeliği?, okumakla ya da nesne olarak kitaplarla mesafeli ilişkisi olan kimilerinin o alışıldık soruyu sormasına engel olmaz yine de: ?Bunların hepsini okudun mu?? Onceleri muzipce ?Hepsinin sadece ilk on sayfasını okudum,? derdim. Sonra Enis Batur?un bu soruya verdiği cevabı sahiplenmeye calıştım: ?Hayır tabii, bunlar okuduklarımın bir kısmı.? Yaşım ilerledikce daha kesin bir cozum bulmaya karar verdim. Bu soruyu soracaklarla pek goruşmuyorum artık.
Emeği Gecenlere teşekkuru borc bilirim
Yayıncı : Alt kitap
Basım Tarihi : 2003
Turu: Oyku
Boyutu : 1,1mb
PDF Link :