bombeli sac modeli bombeli sac modelleri bombe modeli bombe modelleri kut
Biraz klasik bir soru olacak ama bu sezon saclarda trendler nelerdir
Evet soru sac modası olsaydı bende klasik cevaplar verecektim ama bu sezon trendler nedir aslında en doğru tema…. Artık saclarda modayı terendler ve ona kapılan moda sektoru belirlemiyor… Evet bence kadınlar modayı kendileri seciyor.. İşin aslı amacınız ne olursa olsun ister guzel olmak ister bakımlı olmak iste dikkat cekmek sadece sevdiğiniz bir kac unlunun sacına bakıp bende boyle istiyorum diyenler kendi modalarını kendileri yaratıyorlar ve bu da beraberinde boya firmalarının değilde kendi sevdikleri renkleri karşımıza getiriyor… Mesela Seda Sayan sarısı diye bir renk var artık.. Onun gibi rofle yaptırmak isteyen ve onun gibi makyaj yapmayı secen cok kadın tanıyorum… Ama 17 yaşındaki genc kızlarımızada tabii ki daha doğal tonlar tavsiye ediyorum..
Peki hangi renkler daha cok tercih ediliyor?
Genel olarak bu yaz bakır dore tonlar cok vardı ve bence onumuzdeki yıl kahve kullanan herkes saclarının tonunu bakıra cevirmek isteyecek …
Ayrıca, ahududu kahveler en yeni renkelerin başını cekiyor ışıkta viole kızıl yansımaları olan kahveler cok sevilecekler..
Karemel ton da sac renkleri artık yok mu yani, Cağla Şıkel saclarından artık goremiyecekmiyiz?
Yakın zamanda o da bal biskuvisi tonlarına gececektir.. Benim tercihim de ballı biskuviden yana her tane uyabilen sıcak bir renk.. Az makyaj istiyor ve balyajlarla cok kullanışlı oluyor..
Kesimlerde Victoria Beckham kesimi devam mı tamam mı?
Şu anda Victoria’nın kut kesimi cılgınlık derecesinde.. Yıllarca katlı saclardan bıkan kadınlar artık yeni kut kesimleri kullanmaktan hoşlanıyor. Ayrıca, bu yıl enselerde daha kısaltılmış ve yanlarda uzun bırakılmış bombeli kut kesimleri nar ciceği bakır ile boyanmış saclarda cok goreceğiz..
2007- 2008 sonbahar kış saclarında size gore en heyecan verici gelişme nedir..?
Bence kadınlar artık sac rengi ile oynarken sacları yıpranmıyacak asıl onemli olan artık sacların renk cozucu losyon ile oryalsiz renklerinde oynanabilmesidir. Topuzlar artık daha net ve klas… Bir donem dağınık topuzlar ile gecti ama artık şık ve net topuzlar modern turde kadının saclarında ayrı bir guzel duruyor bende bu konuda Avrupa’da ALEXANDRE DE PARİS’ten eğitim aldım. Topuzun sac sanatı olduğunu hissettirmeye başladım.
Saygılarımla,
alinti
2008 sac modelleri
Saç Bakımı0 Mesaj
●38 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Saç Bakımı
- 2008 sac modelleri