[CENTER]J. M. Barrie - Peter Pan
Buyulu Peter Pan, Darling ailesinin cocukları Wendy, John ve Michael?ın yatak odasına gelir. Cocuklara ucmayı oğrettikten sonra, onları gokyuzunden Duşler Ulkesi?ne goturur. Cocuklar orada Kızılderililer, kurtlar, denizkızları ve? korsanlarla karşılaşırlar.
(...) Duşler Ulkesinde oynamak guvenliydi. Ama geceleyin, cocuk odasında, cocuklar uykuya dalmadan hemen once, bu ada neredeyse fazla gercek oluyordu. Peter, cetesi Kayıp Cocuklar la birlikte, gizemli bir adaya ev sahipliği yapan Duşler Ulkesinde yaşar. Cevresinde korsan gemilerinin yuzduğu, flamingo ve mercan kayalıklarıyla kaplı, icinde yırtıcı hayvanlar, vahşi korsanlar ve Kızılderililer bulunan bu gizemli adada kahramanlarımız maceradan maceraya koşarken sizler de bir an bile onlardan ayrılamayacak, kitaptan başınızı kaldıramayacaksınız.
"Peter Pan", buyumeyi reddeden cocuk... İşte onunla ve arkadaşlarıyla Duşler Adasına maceralı bir yolculuğa hazır mısınız?
WORD
PDF
Sayın Lynx_kedi tarafından hazırlanan e-pub surumu
E-pub surumu ile ilgili hazırlayanın notları:
Bu kitap kapağı kitabın NY: Charles Scribner's Sons, 1911 baskısına ait olup biraz duzenlenmiştir. Tercume ve basım ithaki yayın evine ait olup kitap kapağına katlanamadığım icin epub duzenlemesini yaparken değiştirdim(bunun curet ettiğim icin gercekten ozur dilerim ama gercekten katlanamadım). İthaki kitabı basarkan F.D. Bedford'a ait illustrasyonları kullanmış fakat bunu yaparken oldukca cimrilik etmiş. Ben kitabın aynı tarihli basımını kılavuz alarak geri kalan illustrasyonlarıda ePub duzenlemesine ekledim. İyi okumalar.
J. M. Barrie - Peter Pan
Romanlar ve Öykü Kitapları1 Mesaj
●12 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Kitap Forumları
- Romanlar ve Öykü Kitapları
- J. M. Barrie - Peter Pan
-
23-07-2022, 15:20:22