Kimisi erkekler icin kesilecek sac modellerinde uzunu sever iken kimisi kısa kesimli erkek sac modellerini seviyor. Ben sizlere buradan vereceğim araştırmada erkeklerin kullandığı saclar icin Avrupayı takip edeyim diye duşundum ve Google gorseller uzerinden arama yaparak değişik ve ilginc cizimli saclara ulaştım. Orneğin şu aşağıda gorunen model en başta aramalarda cıkan bir modeldi arkadaşlarım.
Ust tarafları uzun bırakılırken kulak ustu bolumu sıfırlanarak bir ust bolumu 2-3 numara gibi tıraşlanmış ve kaşın hemen ustunden bir cizgi cizilmiş nasıl hoş değil mi kızlar ?

Bu modelin yanı sıra erkekler artık aşağıdaki gibi yine cizimli yarım ay şeklinde kulakların ustu sıfırlanan ( kaşa doğru sıfırlama ) modelleri tercih ediyorlar. Onunda gorselini aşağıdan bulabilirsiniz.

Herkes kendini iyi histtetiği guzel modeller kullanıyorlar. Uzun olmayan erkek sacı modellerinde şimdilerde kirli sakalın da moda olduğu duşunulduğunde, sakal boyları ile sac kenarı uzunlukları birbiri ile aynı olcude olan modeller de var. Ben daha fazla lafı uzatmadan 2016 erkek sac kesimleri ile ilgili olan gorselleri eklemek istiyorum.

Ayrıca Kadınlarımız icin de oluşyturduğumuz harika kahkul kesimleri ve değişik sac orneklerine aşağıdan ulaşabilirsiniz. Konularımızdan faydalanın

[album=large]66[/album]
[album=large]52[/album]
[album=large]50[/album]
[album=large]47[/album]