• 22-07-2022, 20:20:46

Sevgi Bağı

"Cesur ve kararlı bir kedi olan Homerosun kimi zaman neşelendirecek, kimi zaman huzunlendirecek sevgi dolu hayat hikÂyesi."

"Antik Yunan şairi Homeros gibi Gwen Cooperın kediciği Homerosun da gozleri gormuyodur ancak ikisinin arasındaki tum benzerlik bundan ibarettir. Orneğin İlyada destanının yaratıcısı Homerosun, gobeğinin okşanmasından hoşlandığına ya da kedi Homerosun yabancılarla anında kaynaşabilme ozelliğine sahip olduğuna dair elde hicbir kanıt yoktur. Cooperın hikÂyesinde başrol, 3 kilo ağırlığında,4 ayaklı ve etrafındaki herkese bilgeliğiyle ornek olan bir kediye aittir.
    Onun hayatı, dokuz sıradan hayata bedeldir?"-Barnes&Noble

"Hayvan severler icin okumaya doyamayacakları, mukemmel bir eser." -Temple Grandin

"Eğlenceli, kalpleri ısıtan ancak bir o kadar da huzun yuklu? HikÂye boyunca Homeros okuyucuyu bitmek tukenmek bilmeyen merakı ve yaşam enerjisiyle eğlendiriyor. Ben kitabı elimden bırakamadım ve neredeyse kitabın yarısını etrafımdakilere yuksek sesle okuma ihtiyacı hissettim. Bu kitabı en az benim kadar ilgi cekici ve surukleyici bulacağınızı garanti ederim." - Catster

"Ozel bakıma ihtiyac duyan bir kedinin evlat edinilmesiyle başlayan seruvenlerin konu edildiği bu eser, hayatta kolay kolay pes edilmemesi gerektiğini okuyucuya gozleri gormeyen bir kedi aracılığıyla oğretiyor." -People

"Harikulade bir kitap! Surukleyici, yol gosterici ve oldukca neşeli bir eser olan Homeros, destansı niteliklere sahip kor bir kedinin hikÂyesidir. Okuyun ve keyfini cıkarın!"-Sy Montgomery

"Sevecen ve ruhu okşayan bir seruven?"-USA Today

"Bir insan ve bir kedi arasında yaşanabilecek en dokunaklı ve yurekten sevginin portresi... Gozleri gormeyen kedi Homeros, aşılması zor gucluklerle karşı karşıya geldiği halde hayata sımsıkı tutunuyor ve sevgi arayışı hic bitmiyor. Cesaret, azim ve sevgiye dair buyuleyici, bir o kadar da neşeli bir kedi masalı."- Susan Richards

"Homerosun bu akıllara durgunluk veren mucadelesi ve azmi herkesin yureğine taht kuracak, hayata dair cok şey oğretecek." -Dr.Louise Murray

"Gozleri gormeyen bir kedinin bakımını ustlenen bir kadın ve onun hayatına neşe, mutluluk getiren ve inanması guc olsa da yeni bir yon vermeyi başaran kedi Homerosun okumaya doyamayacağınız hikÂyesi?"-Shelf Awareness

"Karşı koyamayacaksınız?"- The Toronto Sun

Gizli İçerik:
    Gizli içeriği görmek için mesaj yazmalısınız.