Yıpranan saclara bakım yapılmadığı zaman kırılıp dokuluyor.Evde yapacağınız bir kac basit yontemle saclarınıza hem parlaklık hem canlılık kazandırabilir ayrıca cabucak uzamasını sağlayabilirsiniz.Birazdan vereceğim bakım onerilerini kendim uyguladım ve olumlu sonuc aldım.Sizlerde hayal ettiğiniz saclara bu bakım onerileriyle kavuşabilirsiniz.Konumuz sac bakımından acılmışken sevgili hanımlar Boyalı Saclar İcin Evde Sac Bakım Onerileri , Sacların parlaması icin bakım onerileri , Sacları 1 ayda 4 cm uzatan karışım adlı konularımızı da incelemenizi oneriyoruz.

Saclarınızı sık boyatıyor ve ısıya maruz bırakıyorsanız sağlam bir bakım uygulamanız gerekiyor.Duzenli bakım yaptığınız takdirde sağlıklı parlak ve uzun saclara kavuşursunuz.Vereceğim bakım maskeleriniz kışın ayda 2 yazın haftada 1 defa yapmanızı oneriyorum.Her derde deva olan zeytin yağı saclarınıza ilac gibi gelicek.Zeytin yağına tatlı badem yağı ve 3 diş sarımsak eklerseniz saclarınızın bakımını ve onarımını sağlıycaksınız.Yarım cay bardağı zeytin yağına 2 yemek kaşığı badem yağını ve 3 diş soyulup ezilmiş sarımsağı ekliyip karıştırıyoruz.Kuru olan saclarımıza masaj yaparak bu karışımı suruyoruz 1 saat sacınızda kalması yeterli.Daha sonra normal duşunuzu alıp saclarınızı kurulayın.
Sevgili hanımlar şunu unutmadan belirteyim.Sık sık şampuan değiştirmeyin.Sacınıza uygun şampuan secimi yapın.Saclarınızı surekli fonlemeyin maşalamayın.Ara da doğal haliyle kullanmaya calışın.Gunumuz sac modasında salaş dağınık modeller moda.Bu modayı uygularsanız sacınızı da dinlendirmiş olursunuz.Sizlerinde saclarınıza uyguladığınız bakım onerileriniz varsa lutfen bu başlık altından bizlerle paylaşın .