Bir bayan icin saclar bana gore o kişinin en değerli aksesuarıdır. Her bayan sac modeline, rengine ve saclarına değer verir diye duşunuyorum... Ozellikle uzun saclı bayanları yakından ilgilendirecek konumuz ile sizlerleyim..
Her daim saclarınız ile cevrenizi buyulemek istermisiniz? Kim istemez ki sozlerini duyar gibiyim..
Tatil de, deniz ve havuz kenarların da oldukca doğal gorunen sac modelleriniz ile yazın tadını cok cıkarmanız icin sizlere en guzel plaj sac modellerinden oluşan gorsel ornekleri paylaşmak istiyorum.

Bandalı bu guzel sac modelleri ozellikle genc kız ve bayanlar tarafından en populer plaj sac modelleri arasın da yer alıyor. Farklı renk ve desenlerden oluşan bandalar, sacların uzerine takılarak farklı bir goruntu elde edilirken saclarınız ile daha rahat hareket etmenizi sağlıyor.

Saclarınız toplu yada acıkken de takabileceğiniz bandana yada ince bir eşarpı bandana şekline getirerek elde ettiğiniz aksesuarlar saclarınız da mayo, bikini, pareo ve kıyafetlerinizi tamamlayan şık bir detay olarak yer alacak.

Bunun yanın da tam da plaj icin en uygun sac modellerinden biri olan deniz kızı orgu sac modellerini tercih edebilirsiniz.
Farklı sac orgusu modelleri ile ile uygulanan saclarınız da havuz ve deniz de yuzerken hareket ozgurluğu de yaşayacaksınız.

ORGU BANDANA MODELLERİ İCİN TIKLAYINIZ
TATİLDE VE SONRASINDA SAC BAKIMI İCİN TIKLAYINIZ