Ozellikle evlendikten ve cocuk sahibi olduktan sonra uzun saclara bakım biraz daha zorlaşır. Sonucta ilgilenmeniz gereken bebeğiniz ve bunun yanın da tabi ev işlerini duşunecek olursak eminim ki bircok bayan saclarına cok fazla zaman ayıramamaktadır.
Uzun saclarınıza duzenli bir bakım uyguladığınız ve ilgilendiğiniz de ancak size sağlık ve ışıltı ile gulumseyecektir. Bir de bunun yanın da kış ayların da migren yada sinuzit yaşıyorsanız uzun saclarınızı kurutma olayında da cok titiz davranmanız gerekiyor.
Ben o yuzden uzun bir suredir kısa sac modellerini tercih ediyorum. Arada uzattığım da oluyor ama hep topla hep topla acıkcası sıkılıyor ve daha pratik, kurutması ve şekil vermesi kolay olan kısa sac kesim modellerini tercih ediyor ve bundan da memnun kalıyorum.
Cok fazla duz kesim kısa sac modellerini sevmiyorum. Daha salaş, modern ve farklı kısa sac kesimleri daha cok hoşuma gidiyor. Benim gibi duşunenler icin sizlere benim de beğendiğim modern, havalı ve sıradışı kısa sac modelleri ile ilgili gorsel ornekleri paylaşıyorum.

KISA GECE ELBİSESİ MODELLERİNİ İNCELEMEK İCİN TIKLAYINIZ