Arkadaşlar oncelikle Merhabalar Ben bi kısaca anlatmak istiyorum

2 ay once okulda super şarkılar soyler ve Hocanın piyanosundan Calmaya uğraşır ve guzel kulağa hoş melodiler yapardm Ve Bana Demişti Sende cok iyi kulak Ve yetenek Var değerlendir demişti Bende Kısa sap Bağlama Aldım ve alalı 2 ay oldu arkadaşlar Ama Bağlamanın Sesine aşıktım Tek sevgilim o oldu Dertlerimi ona doktum gunde 10 saatimi bazen 6 saatimi en az ise 3 saatimi verdim derslerinede gitmedim Notanın hani perdede oldğnu oğrenerek Her şarkıyı kulak Yeteneğim ile caldm hatta bazı ilk defa denerken Tekde hatasız bile caldım Sorun şurada

Şimdi Elektro Gitarın sesi Beni benden almaya başladı Ve aşırı bi istek başladı yarına inşallah elektro gitarım Geliyor. gunde okul dolayısıyla 6 saatimi ayırsam veya 3 en az Sizce elektro gitarı kapabilirmiym Kulak yeteneğim cok iyi ? o kadar hevesim varki şu an : Sanki Gitar elimdeymiş gibi Bişiyler calıp cıkarcağı sesleri hayal ederek muzik yapmaya uğraşıyorum Sizce kısa surede kapabilirmiym elektro gitarı ? zormuş sanırım 1.5 sene diyolar ben bunu gunde 3 4 saatimi ayırsam 5 6 ayda calabilirmiym ?