ReadBull.net - E-Kitap - Teknoloji - Webmaster Forum

Giriş Yap Kayıt Ol

Norman Spinrad - Druid Krallığı - epub

Tarihi Romanlar

1 Mesaj

●

11 Görüntüleme

• ReadBull.net
  • E-Kitap Forumları
  • Romanlar ve Öykü Kitapları
  • Tarihi Romanlar
  • Norman Spinrad - Druid Krallığı - epub
  • 21-07-2022, 19:31:07
    Alexander Graham Bell adlı üyenin avatarı
    Alexander Graham Bell
    • Açık Profil bilgileri
    • Özel Mesaj Gönder
    • Alexander Graham Bell tarafından gönderilen tüm mesajları bul
    • Alexander Graham Bell'ı arkadaş olarak ekle
    ?Babam Celtillus?un kanının uzerine yemin ederim ki, Roma ve onun imparatoru Jul Sezar, Galyalıların onunde diz cokecek. Ben Galya Kralı Vercingetorix.. kanım Galya?nın muhru, kılıcım Galya?nın anahtarıdır. Galya?nın kalbi Alesia?dan haykırıyorum sana Sezar; bu kanın lanetini, bu kılıcın ofkesini tadacaksın!..?

Druid Krallığı

N.Spinrad

Bir adam: Gozunun onunde vahşice oldurulen babasının ocunu almaya yemin etmiş.. buyuk savaşcı, Druidlerin onderi, Galya Kralı; Vercingetorix?

Bir adam: Avrupa?nın okyanus kıyıları dahil tum ulkelerini fethedip; kalbine, Roma?ya yerleşmiş.. buyuk komutan, Roma İmparatoru; Jul Sezar?

Bir şehir: Galya?nın kalbi; Buyuk Roma İmparatorluğu?na giden son yol.. Alesia?

Bir savaş: Galya ile Roma?nın; Vercingetorix ile Sezar?ın son hesaplaşması.. Druidlerin varolma savaşı?

Bir son: Yemine karşı aşkın, intikama karşı ozgurluğun.. Sezar?a karşı Vercingetorix?un sonu?

Gizli İçerik:
    Gizli içeriği görmek için mesaj yazmalısınız.
  • 27-01-2025, 04:08:24
    Readbull adlı üyenin avatarı
    Readbull
    • Açık Profil bilgileri
    • Özel Mesaj Gönder
    • Readbull tarafından gönderilen tüm mesajları bul
    • Readbull'ı arkadaş olarak ekle
    Genel Moderatör
    Link kontrol edildi, onaylandı.
ReadBull.net - ©2004-2025
Arşiv İletişim
Anasayfa Yeni Mesajlar Giriş Yap Kayıt Ol
ReadBull.net sizlere daha iyi hizmet sunmak için çerezleri kullanıyor. ReadBull.net'i kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
Detaylı bilgi almak için Gizlilik ve Çerez Politikası metnimizi inceleyebilirsiniz.
ReadBull.net
Giriş Yap

Şifremi unuttum?