Merhaba arkadaşlar.
Hobi olarak dj lik ile ilgileniyorum. İlgileniyorum derken muziği seviyorum kendi kendime birşeyler yapmaya calışıyorum. konuya fazla uzak değilim ama işinde alimi değilim.
Bunu şunun icin anlattım arkadaşlar dj ekipmanları ihtiyaclara gore ayrılıyor. yaptığınız işe gore de değişiyor kullanacağınız ekipman.
Benim tarzım daha cok oyle radyo djliği değil rap tarzıda değil de boyle clublarda eğlence yerlerinde muzikler mixler felan ağırlıklı.
Pioneer marka tercihimdir. ama diğer onerilerinizide değerlendiricem duşuncem tabiki.
Fiyat konusunda 1000-1500 tl civerları duşunuyorum. amacım ucuk kacık birşey almak değil, doğru gerekli ihtiyacım olanı, değerini almak.
Birde ekipmanlar ikiye ayrılıyor controller ve mixerler olarak hangi grubu sececeğim hakkında kararsızım ne sebeble hangi gubu secmeliyim yardımcı olursanız sevinirim.
Unutmadan birde tabiki kulaklık... arkadaşlar kulaklığı unutmayalım kulaklık bir dj icin cok onemli. o da dediğim gibi ucuk kacık birşey olmucak. kaliteli değecek ve şık birşey olmalı.
Bu şıklık konusu ekipmanda da gecerli gorunuşu şık guzel birşey olmalı.
Dediğim gibi arkadaşlar kriterlerim başlıca boyle ben gerektikce eklemeler yapıcam. unuttuklarımı yazıcam. işi iyi bilen yol gosterecek arkadaşlarımın duşuncelerini bekliyorum...
kendi araştırmamda pioneer ddj ergo cok sıcak gelmişti.
şimdiden teşekkurler arkadaşlar..
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Dizi - Film - Sanat Forumu
- Müzik
- dj ekipmanı oneri