renkli ombre modelleri, colombre sac modelleri, colombre ornekleri, ucları renkli sac modelleri ile ilgili bilgileri sizler icin paylaşıyoruz.

Sac modasının trendlerinden biri olan ombreli sac modellerinden sonra şimdide colombre denilen saclar bayanlar arasın da oldukca populer bir hale gelmeye başladı. İlk gorduğunuz de belki de "asla ben kullanamam" demeyin.. Cunku bundan birkac sene once ucları mor sac modelleri, ucları renkli sacmodellerinin yanısıra pembe, mavi ve daha farklı saclara boyanan sacların gunumuz de trend olacağını bana biri soylese hayatta inanmazdım.

Colombre denilen bu yeni akım da saclar adeta gokkuşağını andırıyor. Ombre sacların dip kısımları genellikle koyu ve uclara doğru acılan bir balyaj tonu ile uygulanır. Colombre saclar da ise saclara birden fazla renkten oluşan balyaj uygulanıyor.

Eğer bu kadarı cok renkli kullanamam ama yine de sacım da renkli balyaj olsun derseniz o zaman seyrek bir şekil de tek ton renkli balyajı tercih edebilirsiniz.

Onumuzde ki zamanlar da colombre sacların oldukca populer olacağına inanıyorum. Genellikle biz kadınların bircoğu modada bir yenilik olduğun da bazı trendleri ilk başta yadırgasak da daha sonra bize normal geliyor ve modanın gerisin de kalmamak adına trendlere uymak zorun da kalıyoruz.

Ayrıca pembe mor sac modelleri konumuzu da inceleyerek eğer bu tonları seviyorsanız gorsellerden fikir edinebilirsiniz.

Patlıcan moru sac modelleri tutkunları icin de ilgili konumuz da size ozel dikkat cekici patlıcan moru saclara goz atabilirsiniz.