sombre sac modelleri, sombre sac nedir, sombre sac renkleri, en guzel sombre sac modelleri

Bildiğiniz uzere sac modasın da uzun bir suredir bir ombre akımı var. Şimdiler de ise yeni bir trend daha ortaya cıktı. Henuz cok yeni bir sac trendi olduğu icin bircoğunuzun bu trendden haberi olduğunu sanmıyorum. Sombre denilen ve bayanlar arasın da cok ilgi gormeye başlayan bu yepyeni sac modası hakkın da size kısaca bilgi vermek istiyorum.

Nedir bu sombre sac?

Sombre sac renklerini ombreden ayıran en net ozelliklerden bazıları şunlardır;
Ombre sacların dip kısımları genelde koyu renkten oluşuyor ve sadece uc kısımlarına doğru acık renk balyaj kullanılıyor. Ama sombre saclar da net bir geciş ozelliği bulunmuyor. Ozellikle sombre saclar da balyaj sacın uclarına, on tarafa ışıltı vermek adına atılıyor.

Birbirine yakın tonlar tercih edildiği icin uygulanan kişide sacın rengi cok doğal gorunuyor. Ve sombre sac tonu secilirken kişinin ten ve goz rengine gore tonlar uyarlanıyor.

Sombre saclar da uygulanan balyajlar gizli bir rofle gorevi gorduğu icin oldukca yumuşak tonlardan oluşuyor ve saca doğallık kazandırıyor.

Ozellikle dalgalı saclara sahip olan bayanlara sombre saclar daha cok yakıştığını soyleyebilirim. Saca tamamen bir ışıltı kazandıran sombre sac orneklerini sizler icin paylaşıyorum. Dip not olarak da şunu belirtmek isterim ki onumuz deki sene sombre saclar oldukca populer bir hale gelecek ve hatta şimdiden bircok dunyaca unlu guzel saclarını ombreden sombre saclara donuşturmeye başladı bile