sac uzatmanın puf noktaları kaynak sac nasıl taranır erkekler saclarını nasıl uzatmalı erkek uzatmanın puf noktaları
Ruzgarda salınan parlak ve uzun sacların cekici gorunumunu kimse yadsıyamaz ama sacınız uzun değilse ve kısa yoldan uzatmanın carelerini arıyorsanız, keratin kaynak aradığınız cozum olabilir.
Yaz geliyor. “Deniz, havuz ve guneş kendini gostermeye başladığında, acaba saclarınızın nasıl olmasını istersiniz?” sorusuna her on kadının altısı “Uzun saclı olmak isterim.” Diyor, ama 3 ayda 45 santim uzatmak mumkun olamadığından bunlardan sadece onda biri saclarını istediği boya kadar uzatabiliyor. Diğerleri, bu şanslı kadınlara ozenerek bakıyor. Daha doğrusu bakıyordu; cunku tum bu eksiklik duygusu artık tarih oldu. Nasıl mı? Tabii ki sac uzatma tekniklerinin gelişmesi ve yepyeni sağlıklı saclara sahip olmanın, eskisinden daha ucuza elde ediliyor olması en onemli etken…
Gunumuzde sac teknolojisi her gecen gun biraz daha ilerliyor. Daha sekiz sene once ilk cıkan cıt cıt postişler beni ne kadar heyecanlandırdıysa, şimdilerde de keratin kaynak bana gore muhteşem sonuclar veriyor. Her alanda olduğu gibi, keratin kaynak uygulamalarında da 5-6 kalitede uygulama ve sonuc farklılıkları ortaya cıkmış durumda. Bir de son donemde poliuretanlı kaynak sistemi gundemde yerini aldı ama bana gore, bu sistemin biraz daha geliştirilmesi gerekiyor.
Tum bu seceneklere rağmen; saclarını uzatamayan ve alternatif sac urunleri kullanmayı tercih edenlerin coğu hayal kırıklığına uğrayabiliyor.
Kimisi yuksek meblalar odemesine karşın, sacları her fon cekildiğinde dipten kopabiliyor, kimininse deniz kenarında guneşlenirken eriyen silikonları sac diplerine yapışıyor. Kotu ornekleri coğaltmak mumkun ama etrafinızda silikon kaynak yaptıranlar cok iyi bilirler ki, 1-2 ay sonra sokulmek zorunda olan silikon kaynak tutamları, aseton muhteviyatı bir kimyasalla sokulurken cok acı verebilir.
Peki siz ne yapmalısınız? Ben yıllardır bu işin icinde olan bir uzman olarak keratin kaynağı tavsiye ediyorum. Nedeni gayet basit:
Keratin, sacın hammaddesidir. Keratin, birleşme noktasına zarar vermez. 6-8 ay boyunca sacta kalabilir. İstenen her renge kolayca boyanabilir. Guneşte, denizde ve saunada bile erimez. Sokulurken hicbir kimyasal gerekmez. Unutmamak gerekir ki, her karatinli kaynak aynı kalitede olmuyor. Avrupa''da bu işi yapan yaklaşık yirmiye yakın firma var. Dunyada hair extension adı altında en cok imalat yapan ulke Hollanda ''dır. Bu ay sonunda ben de uc gunluk bir iş gezisi icin orada olacağım ve sizler icin yeniliklere bakacağım; ama cekinmeden soyliyebilirm ki; yaklaşık dort yıldır Rapunzel firması bu işi en iyi şekilde halletti ve en kaliteli keratini en kaliteli sacla birleştiren firmayı bulup ulkemize getirdi. Ben de dort yıldır bu marka ile calışıyorum ve cok memnunum.
Yaptığım keratin sayısı 350''yi aştı ve cıkan sonuclar muşterilerimizi hep memnun etti. Uygulama yaptığımız muşterilerimizin buyuk coğunluğu tekrar tekrar keratin kaynak yaptırdı ve yaptırmaya devam ediyor.
Gelelim kaynak konusunun maliyetine… Her şeyden evvel kaynak zahmetli bir iş. Yaklaşık 1-2 saat ince ince tutamlar saca monte ediliyor. Taranırken bir zorluk olmaması icin ne kadar ince tutam olursa işin omru uzadığı gibi, kalitesi de artıyor. Saclarınızı ne kadar uzun ve gur gormek isterseniz, maliyet de o kadar artıyor. Fiyat aralığı 300 YTL ile 1900 YTL arasında değişebiliyor .
Eğer saclarınız omuzlarınızın ustunde ise ve yaklaşık iki karış uzatmayı duşunuyorsanız, 900 YTL''yi gozden cıkartmalısınız. Salonumuzda Card Finans''a 4 taksitte Mynet okurlarına vade farksiz taksit imkani sağlanmaktadır . Ayrıca saclarınızın rahat taranmasına yardım eden ''Health Goodies'' bakım spreyi ve ''Sac Acma Fırcası'' salonumuzun hediyesidir.
Saclarına keratin kaynak yaptıran muşterilerimizin bir ortak goruşu de, keratin kaynaklarını ortalama 6-8 ay sonra cıkarttıktan sonra, kendi saclarının hic zarar gormemiş ve ortalama 8 santim de uzamış olmasıdır. Sac uzatmak isteyenler iyi bilirler, ara donem kolay atlatılırsa sac uzatmak daha da kolaylaşır.
Kendinize iyi bakın, ama saclarınıza cok iyi bakın:
Nasıl gorunduğunuzu saclarınız belirler
Sac uzatmanın puf noktaları
Saç Bakımı0 Mesaj
●33 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Saç Bakımı
- Sac uzatmanın puf noktaları