Mor balyajlı sac modelleri, mor sac modelleri, mor renkli saclar ile sizlerleyiz. Bayanların yeni gozde sac renklerinden biri olan mor, ozellikle genc kızlar arasın da hızla yayılmaya devam ediyor.

Daha once sizler ile pembe sac renkleri konumuzu paylaşmıştık. Farklı sac renkleri akla ilk geldiğin de belki size de tuhaf gelebilir hatta birkac sene once pembe sacları, mor renkli saclar, mavi saclar gibi alışıgelmişin dışın da bulunan sac renklerini ilk duyduğum da ben bile acıkcası tuhaf olmuş hatta bu renkleri kim nasıl kullanacak diye duşunmuştum.

Ama gunumuz de carşıda pazar da gezerken bile artık bayanları bu tur sac renkleri ile gorduğum de yadırgamıyor hatta ne yalan diyeyim benim bile hoşuma gittiğini kendime itiraf ediyorum

Şimdi de bayanlar arasın da yeni sac trendlerinden biri olan ucları mor sac modelleri oldukca yaygın bir hale gelerek bayanlar soluğu kuaforlerin de mor balyajlı ve ucları mor olan sac yaptırmak icin alıyorlar.

Şimdi bakalım ucları mor olan ve sacların arasın da balyaj olarak mor renk kullanılan sac modelleri nasıl oluyormuş birlikte inceleyelim