Cin işi muzik aletleri ne kadar iyidir?

Merhabalar efendim, yeni kategorimiz hayırlı olsun demek istiyorum ilk olarak. Bu kategorinin ilk konusu bu olsun istedim. Uzun zamandır muzik aletleriyle uğraşıyorum. Bazı amator arkadaşlara yararlı olmasını diliyorum.
Hepimiz muzik dinliyoruz. Hepimiz bir muzik tarzından hoşlanıyoruz. Peki bu muzikler gecerken rastladığımız muzik mağazalarında gorduğumuz muzik aletleriylemi oluyor? Evet demek isterdim. Fakat hayır. Coğu muzik marketi cinden getirmiş olduğu muzik aletlerini satışa sunuyor. Fakat sizin amator olduğunuzu anlarsa muzik aletini satmak icin cin urunu olduğunu soylemeyebilir. Cunku satın aldığınız aletin hicbir yerinde Made in Chine yazmıyor Olay boyle olunca malesef anlayamıyorsunuz.
Peki ne yapmalıyız diye sorarsanız şunu size onerebilirim. Eğer Google amcaya gitar markalarını aratırsanız size en iyi sonucları vereceğinden hic şupheniz olmasın. Bir elektro gitar alacaksanız ilk olarak araştırmanızı tavsiye ediyorum. Belli başlı markalar vardır. Cort, ibanez, fender gibi. Bu markaları alabilirsiniz. Hic duymadığınız muzik aletleri markalarını araştırmanızı oneriyorum. Yani satın alırken nerenin malı olduğuna dair bir belge istemelisiniz. Eğer hevesle bir gitara aldanıp alırsanız 2-3 ay sonra sorun yaşayabilirsiniz.
Artık muzik aletleriyle ilgilide bilgi vereceğiz. Bizi takip etmeniz dileğiyle..

Kaynak