Seyrek sac kesim modelleri seyrek sac kesim modelleri bayan seyrek sac kesimi nasıl olmalı ve daha fazlası Melekler FORUM'da.

SEYREK SACLARA SAHİP BAYANLAR NE YAPMALI?

Seyrek sac ince telli sac her zaman bir sorundur. Aslında sacları cok yoğun olanların da ozendiği şeydir ince telli saclar ama boyle olmuyor işin ic yuzu. Ben hep ince tellere sahiptim ve saclarım seyrekti. Onun icin kesime gittiğimde genelde hep katlı modeller kestirmek zorunda kalıyordum. İstediğim her modeli kestiremiyordum. İnce telli seyrek saca sahip olanlar eminim benim derdimden cok iyi anlarlar. Tabii saclarınız ince telli ise bu seyrek olduğu anlamına gelmiyor. Sacları cok olan ince telli saclı olanlar da var. Seyrek sac ayrı bir durum ama buna ince tel de eklenince daha bir işin icinden cıkılmaz bir hal alıyor. Bir de ustune yağlı ise saclarınız aman allahım diyesim geliyor. Neyse biz o kadar kotu duşunmeyelim şimdi sadece seyrek saclara odaklanalım. Seyrek saclarınız varsa once biraz nasıl dolgunlaştırırsınız ona bakalım. Kefir ve zeytinyağı ile yapacağınız bir karışımla sac maskesi yapabilirsiniz. Saclarınızın dibinden uclarına kadar ic rahatlığı ile surebilirsiniz. 15 gunde bir bunu yapabilirsiniz seyrek ve ince telli saclılara ozellikle tavsiye ediyorum.

SEYREK SAC KESİM NASIL OLUR?

Seyrek saclara sahip olanlar icin kısa bob kesimler yakışacak ve dolgun gosterecektir. Ozellikle dağınık bir kut kesim tercih edilebilir. Katlı kesimleri zaten hic soylemiyorum bile mutlaka saclarda dolgunlaştırıcı etkisi var katlı kesimin. Yine ince telli ya da seyrek saclarınız varsa banyodan sonra saclarınızı fırca ve fon yardımı ile dolgunlaştırabilirsiniz. Kesim olarak mutlaka kahkul detayını atlamamanız gerek. Kahkul saclarınızı daha dolgun gosterecek ozellikle alın kısmı acık olduğunda saclarınız ne kadar seyrek ortaya cıkacaktır. Hemen aşağıdaki kesim modeli seyrek ve ince telli olanlara uygun. Katlı bir kesim dalgalandırılmış saclar ve buna ek olarak percemlerle dolgun bir sac gorunumu goruyorsunuz. İnce ve seyrek saclara nasıl hacim kazandırılır bu yazımızı incelemenizi tavsiye ediyorum.

SEYREK SACLARA HACİM KAZANDIRMAK MUMKUN MU?

Saclarınızı kesim haricinde gunluk kullanımınızda bukleler yaparak kullanın. Bukleli ve dağınık sac modelleri saclarınızı olduğundan dolgun ve cok gosterecektir. Tabii sac modelinizi yapmadan once dolgunlaştırıcı kremle biraz havalandırabilirsiniz. Yine kesim olarak onleri uzun arkası kısa ama bob kesim tarzı seyrek ve ince telli saclara cok yakışacaktır. Bu sac modelinde ense kısmının daha kalkık durması seyrek saclı olanlar icin harika bir model. Ben uzun sac seviyorum seyrek de olsa saclarıma kıyamam derseniz o zaman da saclara katlı kesim atılabilir. Saclarınızı şekillendirirken sac dolgunlaştırıcı spreyleri kullanıp krepe yaparak sacları biraz havalandırabilirsiniz.