Arkadaşlar 9 ay once klasik gitara başladım. Alırken amacım daha sonra elektroya gecmekti. Metallica'yı cok sevdiğim icin ilk onun şarkılarını oğrenmek istedim. Hic akorlara, ritimlere calışmadım. Gitar calabiliyorum demek icin ritim,akor,arpej,solo bunların hepsini yapabilmek lazım. Arpeji, soloyu metallica parcalarından oğrendim. Yani ek olarak arpej calışmadım. İlk oğrendiğim parca 'the unforgiven'dı. Hep Metallica'dan calarak kendimi cok iyi ilerlettim. 9 ay oldu hÂl bulunduğum cizgiden vazgecmedim.
Sadece basit akorları biliyorum. Bare basamıyorum. Neyse ki kulak var da ritmi kendim cıkarıyorum. Ama soylediğim gibi gitar calabiliyorum demek icin ritim ve akorları da oğrenmem şart.

Neyse bulunduğum durumdan bahsettim. Konuyu acma sebebim şu: benim gibi klasik gitarı olup da klasik gitarı elektro gibi calan arkadaşlar var mı? Fikir alış-verişi yapmak istiyorum. Ve son olarak akor gecişlerini, bare basmayı oğrenmem bi bu kadar daha zaman alır mı? (beni gozlemleyenler yetenek, muzik kulağı var diyolar)