-Hey 15'li 15'li Akor -

C

Hey onbeşli onbeşli
C
Tokat yolları taşlı
G - - - - - EM
Onbeşliler gidiyor
C
Kızların gozu yaşlı

D - - - - - -Am - - - - - -D - - - Am

Aslan yarim kız senin adın hediye
D - - - - - - - - Am - - - - - - - D - - - Am
Ben dolandım sen de dolan gel beriye
D - - - - - - - Am - - - - D - - - Am
Fistan aldım endazesi on yediye

- Hey 15'li 15'li Solo -

GİRİŞ

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - x2
E||-----------0---0---0-------0-----/--3--2--3--0---0----0-----------------------------------------------------------
B||---1--3----------------3---------/--------------------3---------1---3---3---3---3---1---3-------------------------
G||-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
D||-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A||-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
E||-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NAKARAT

E||-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
B||---3---3---0---1---1---0----------------------0---3---0---1---0--------------------------------------------------
G||------------------------------2---2---0---2--------------------------2--------------------------------------------
D||-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A||-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

« Sedat Şencan ™»

Buyrun arkadaşlar , işinizi gorur ..