Boyle bir konu daha once acıldımı bilmiyorum bakmadım mazur gorun lutfen.ben sorularıma geciyim.arkadaşlar 17 yaşındayım ve bas gitar calmak istiyorum parmaklarım yeterince uzun.ağır felan diyolar ağırlığı sorun etmem yani.amacım profosyonel olmak değil sadece arkadaşlarım ile eğlenmek olduğundan oyle butcemi acıcak bişe olmasını istemiyorum.2.el almayı duşunuyorum deneyim başaramazsam değiştiririm diye.sizce hangi markaları almam gerekir?genellikle cort oneriyorlar sizce hangisi?birde ceşitleri varmış genellikle rock ağırlıklı şarkılar calmayı duşunuyorum.ve 4 telli istiyorum.alırken nerelerine dikkat ediyim?diğer bir sorumda amfi gerekiyormuş.Arkadaşlarım bilgisayarına bağlarsın oğrenene kadar sonrasında da amfi alırsın demişti,sizce bilgisayarıma bağlamakla olurmu olmazsa da 30-40 watt lık bişe istiyorum sadece evimde calıcam ona gore bişe olmasını istiyorum.birde internetten oğrenebilirsin dediler amacım profosyonelleşmek olmadığından internetten daha cazip geliyor ama illada kurs şart ise sorun olmaya bilir.

biraz uzun oldu sorular ancak bilen bir kişi icin pek zor olduğunu sanmıyorum.diğer konulara bakmadım varsa ozur dilerim.bilen bir kişi cevaplarsa sevinirim teşekkurler..