aRkadasLaR oneLikLe seLamun aLeyKum!

ben behRinqeR b1 mikRafon aLdım. 1 kac qun onCce bunun icin quzeL bi ses kaRtı aLmam qeReK. bu konuda oLduKca biLqiSizim aRkadasLaR qimiSi mixeR aL ses kaRtına qeRerK yoK diyoR qimiSi ses kaRtı aL mixeRe qeReK yoK dioR. heRneSe benim dusunduqum 1 ses kaRtı waR > m-audio deLta 1010Lt < yoK bu oLmaz diyoRLaR. ewet behRinqeRe bu ses kaRtı qideR diyoRLaR qimin ne dediqi beLLi deqiL.
anLayan aRkadaSLaR Lutfen yaRdımcı oLabiLiR mi? suan micRafonum waR ses kaRtı aRıyoRum 1 ay soRa mixeR (behRinqeR XENYX 1002) aLıcam + pop fiLter, ayakLık,ses sistemi,studio kuLakLık. bunLaRın hePsi 1 ay sonRa qeLeceK ve bunLaR icinde ne aLacaqımı biLiyoRum ama ses kaRtında hic biR biLqim yoK. yok su kadaR qiriSLi oLsun yoK 48 panthom oLsn yoK şoLe yoK boLe dioR heRKeS qeRceKden kafam coK kaRısıK. ben eminim coK iyi anLıyoRum diyen aRkadaSLaR cevaP yazSın Lutfen aRkadasLaR saKın yanLıs anLamayın ama sonRadan piSman oLmaK istemiyoRum anLayan aRkadasLaR yaZSn. bide şoyLe biSi waR > mixeR waRken ses kaRtına qeReK waRmı waR sa biLe bu m-audio deLta is yapaRmı yaPmazSa ne oneRiRsnz. coK aciL aRkadasLaR Lutfen 3 - 5 qun iceRisinde aLmam qeReKiyoR!

simdiden coK tesekkuRLeR!