• 19-07-2022, 19:55:49

Serdar Ozturk - AKP ve Gulen'i Kurtarma Planı
    Togan, 2011, 403, , Politika

Gerceklerle yuzleşmek bazen cok acıdır. O nedenle, bu kitabı, AKP'lilerin ve "ben Fetullah Gulen'e inanıyorum, cemaat ehliyim" diyenlerin ozellikle okumasını istiyorum. Bizim dinimizde; "Kafire bile iftira atılmaz. Fitne ise, adam oldurmekten daha buyuk gunahtır." Kutsal kitabımızda da, "Zulmedenler ise ancak kafirlerdir" der.
    Turk Milleti, koklu tarihi, yerleşmiş bir devlet geleneği olan buyuk bir millettir. Geleceği de, l)ic kimsenin şuphesi olmasın, cok parlaktır. İcinde yaşadığımız bu donem, hickimseyi korkutmasın ve karamsarlığg^a duşurmesin. Bugun sadece gecici bir kriz doneminde yaşıyoruz. Turk Milleti, Musluman gecinip Beyt-ul mala el uzatanları da, Ataturkcu gecinip dine dil uzatanları da tarihe gommesini bilecektir. Artık deniz bitmiştir. Bu milletin gonlunde, ne takkeli haramilere, ne de şapkalı haramilere yer yoktur.
    Bu kitapta; sadece acı gerceklerle yuzleşeceksiniz. Buyuk resmin ne olduğunu goreceksiniz. Buyuk oyunun golgesi devasa, kendisi kucuk oyuncularının siluetlerini bulacaksınız.

Gizli İçerik:
    Gizli içeriği görmek için mesaj yazmalısınız.