Merhabalar ismim bedirhan ankarada oturuyorum,19 yaşındaym Ankaranın cok unlu saz evlerinde oğrencilik yaptım , şimdi 3 ayrı mekanda 2şer akşam calıyorum bahsettiğim enstrumanların hepsini profesyonelce calıyorum, Bu sene allah izin verirse universiteye girecem paramı allah'a şukur cıkarıyorum ama malum turkiye'de yaşıyoruz, Akıncı semtinde oturuyorum ankara'da pek bilinen biyer değil şoyle tarif edeyim istanbul yolunda batıkent ve kazanın tam ortası sayılır, Haftada 1-4 gun 1-3 saat bu enstrumanlarla ilgili ders veriyorum,toplu gelimlerde sınıf dersi de yapılabilir [opsiyonel] dışarda gosterişli ama kalitesiz yerlerde yaptıracağınız sınıf dersleriyle aynı fiyata ve cok daha kaliteli olacağına dair size garanti veriyorum, Bu enstrumanlar konusunda deneyimimi sınamak isteyen arkadaşlarım,kardeşlerim,abilerim icin en kısa zamanda video da ekleyeceğim oğrenci sayısına gore belirlenecek olsa da fiyat tahminen derse gelinen gun başına 10 ila 25 Lira arasında değişiyor buda demektir ki haftada 4 gun bile gelse aylık vereceği para 160 lira oluyor dışarda bu fiyata bu hizmet bulamazsınız, ister evinizde ister benim evimde yahut calıştığım muzik evinde Eğitim Gorebilirsiniz...
Irtibat icin telefon numaram: +90554 280 75 65 (Cağrılar dikkate alınmamaktadır.) Saz,Gitar ve Org kurslarında Sesi iyi kullanmak adına Şan eğitimide verilir,ayrıca enstruman temin edilir...
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Dizi - Film - Sanat Forumu
- Müzik
- Saz[UZUN-KISA-ELEKTRO] ,Keman(Duz-Elektro),Org ve Gitar Kursu Uygun Fiyata Verilir...