• 19-07-2022, 19:34:54

Bu kitapta;
    "Tovbe ya Rabb'im tovbe Turkluğume! Beni Turk milletinden addetme!"
    Diye dua edenlerin, Laikliğin kovulması icin adeta ayin duzenleyenlerin,
    ".. Mustafa Kemal'in ve Ankara hukumetinin kahpeliklerini, sahtekarlıklarını, şu ufacık mukaddimeye sığdıracak değilim..."
    Şeklinde hezeyanlarda bulunanların,
    "İki paralık Mustafa Kemal kuvvetinin baskısına boyun eğerek İngilizler'in, Fransızların ve sair devletlerin İstanbul'dan cekilip gitmelerini ancak Kemalistler'in idam ettiği Turk aklı kabul edebilir..."
    "Asıl buyuk deprem, Ataturk'un Arap harflerini kaldırıp yerine latin harflerini kullanılmasını kararlaştırdığında gercekleşmişti..."
    Sozleriyle ihanet icinde bulunanların,
    "Ana dilimiz arapca", "Hilafetin kaldırılması kahpeliktir"
    Acıklamalarına sahip insanların,
    "Irak'tan ve Kurdistan'dan aldığımız bilgiler bizleri memnun etmemiştir."
    Şeklinde konuşan liderlerinin cevresinde kumelenenlerin,
    "Ben birader-i Azamım, Erkemim Şeyh Sait'in ocunu alıyorum, aldım... Şeyh Sait ve Rufekası hakiki şehittiler"
    Fetvasını verenlerin ihanet şebekesinin artıklarının, dolandırıcılık, nitelikli dolandırıcılık, sahtecilik vs. suclarından soruşturma geciren ve davaları olanların bankaların ve hazinenin yonetimlerinin ele gecirmelerinin,
    Ataturk'e hakaretten mahkum olanların, "Meclisten Yıkıldık Meclisten Dirileceğiz" sozleriyle Hilafeti yine Meclis'ten geri getireceklerini iddia edenlerin
    Ataturk'un kurduğu Turkiye Cumhuriyeti'nin temeline dinamit koymak icin, kendini "Demokrat" ve "Ataturkcu" ilan edenlerin desteği ile guclenen bir zihniyetin AKP adı altında; TBMM'sinde yer alarak varmak istedikleri duzene gecmek icin nasıl cabaladıklarının belgelerini bulacaksınız.

Gizli İçerik:
    Gizli içeriği görmek için mesaj yazmalısınız.