merhaba arkadaşlar ağustos 2014 te bir epiphone les paul 100 aldım ve ocak aralık 2014 e kadar kullandım kendimi geliştirmek istedim fakat şoyle bir engel var tel yukseliği.Sonra gitarımın ilk teli koptu dedim ki teli değiştiririm ve sap ayarı yaptırırım yukseklik olur fakat 1 ay gecti hala olmadı benim sorunum şu benim gitara A diyelim diğer gitar B olsun(yine epiphone les paul 100) bu B gitarının telleri klavyeye yakın sweep picking rahat yapılıyor fakay A gitarı yani benim gitarım klaveyeye yuksek olmasına rağmen yine cızırdıyor benim istediğim tellerin klavyeye uygun yukseklikte olması ve tellerin cızırdamaması ve tabi ki drop D ayarına aldıgımda da bu cızırdama cıkmıcak bunu nasıl yapabiliriz lutfen yardım edin cıldıracağım

Not:Gitarın sap ayarıyla guvendiğim kişi tarafından oynandı fakat sonuc yok gitarın sapla govde kısmının birleşitği yere 1mm lik kagıt koydu ve kopru ayarıyla oynadı sizce bu gitar benim istediğim şekile yani sweep picking yapılacak hale gelir ? (Drop D ayarında teller yakın ve cızırdama olmicak ve cogunuzun gitarı oyle )