Salih Mirzabeyoğlu - Adımlar
Siyaset Kitapları1 Mesaj
●10 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Kitap Forumları
- Araştırma ve İnceleme Kitapları
- Siyaset Kitapları
- Salih Mirzabeyoğlu - Adımlar
-
19-07-2022, 18:03:13
Adımlar
1984'den 1996'ya
TAKDİM
Bu eser, gunun şartlarına uygun ve gunun hakkını verici "tamamlıklar" hÂline birbirine eklenen cizgimizin tutarlılığına bir kere daha şahitlik edici bir tarihce hukmundedir.
?
Gûya İslÂm adına bir donem soylediğini parsa donunce orten, bir donem tukurduğunu sonradan yalayan ve bu yalama işini kedinin gerisini yalaması gibi bir tabiîlikle sıkılmadan yapan yuzsuzlere karşılık goğsumuzu gere gere ve "Allah'ın verdiği nimetleri acıklama" şuuruyla gecmişi yeniden gozler onune sermek... Biz, fikir ve aksiyon keyfiyeti "hic" veya "nesebsiz-pic" bir mayanın sahibi olanlarla aramızdaki farkı, misyonumuz gereği yeri geldikce gostermek zorundayız... Vurgulayalım:
- " Hemen herkesin; şahıs, grup ve grupcukların, gecmişini ortme ve pisliklerini gizleme "an'anevî telÂşe"sinde gorunduğu, parsa ne yana donerse ve riskten kacınma vasatı neredeyse kafalarını o yana dondurduğu bir maya icinde, gecmişine her zaman sahip cıkabilmek, sahib cıkabilmek, sahib cıkılacak bir gecmişi hÂlihazırda ileriye surebilmek ne kadar da mÂnÂlı!"
Mutlu değişim hakkını İBDA'dan yana kullananlarıyla beraber butun İBDA mensupları, bu ordulaşma cağında tutundukları kapı adına, sozkonusu mÂn ile ne kadar ovunseler yeridir!..
?
Bu eser, ceşitli gazeteler ve dergilerde yayınlanan, yayınlanmayan veya mucbir sebeblerle yayınlanamayan mulÂkatlardan ve yazılı olarak verilmiş soru ve cevablardan oluşuyor; bu hÂliyle bir album olması gerekirdi... Oysa oyle değil; "gunun hakkını vererek yarını hedeflemek" şiarımız gereği, ne olmak ve ne yapmak istediğini bilen bir fikir ve aksiyon bunyesinin ifşÃ‚ı hÂlinde, icyuz butunluğu ve dışyu sergisini gosteren bir tarihce ve kitaplık bir oluşum belirtiyor. Goreceksiniz!..
?
Eserimi, Ustadım adına, dunyaya acılan İBDA penceresi başında icinde sahte, hain ve sahtelikleri barındırmayan, eseri eserim ve eserim eseri olmuş ve şahsıma dair Ustadım'ın hukumlerini kendilerine duşen yonuyle hakikat kılan ve "doğrulayıcılık usûlu"nu heykelleştiren azîz İBDA kadrosuna ithaf ediyorum!..
?
Ve son bir nukte: Eserin kapağında gorduğunuz maskelendirilmiş resmim, Nokta dergisinin Şubat 1996 nushasının kapak resmidir ve kompozisyonun butunluğu icinde bu davayı kimin gencleştirip dincleştirdiğinin de vesikasıdır... VesselÂm!..
İndirme Linki;