Oncelikle arkadaşım burası forum değil mi? kac gundur bu konu ustune post paylaşıyorum bir insan evladı gelip yardım etmiyor, Madem yorum yapmayacaksınız niye boyle bir forum var!,

1 hafta once dayım Clariss akustik gitar aldı herşey idealdi guzeldi, Benim'de gitar hakkında pek bilgim olmadığı icin hoşuma gitti, 1 gun gecti akorları ayarladım sesler gayet iyiydi veya bana oyle geliyordu, Tam olarak calamıyordum sonra gitarın fiyatına baktım internetten, Gitarın fiyatı 368 lira, Dayım ise gitarı 550 liraya almış ,

http://www.canmuzikevi.com/Clariss-G...,PR-10914.html

Gitardan cızırtı sesleri gelmeye başladı, İnternetten araştırdım eşiğin yamuk olmasından dolayı dediler, Ve teller fabrikasyon cıkışı olduğu icin alındığında tellerin değiştirilmesi gerekiyormuş, Dun gitarı akord ettim sabah kalktım akordları bozulmuş, Tekrar akord ediyorum ediyorum akord cihazı yeşil olmuyor, Artık o kadar sıktım ki teller kopacak, O zaman gitarda sorun var dedim, Şu anda'da calamıyorum sesler aşırı kotu geliyor, Bu gitarı gidip başka bir gitar ile değiştirebilirmiyiz?, Ben boyle para icin ruhunu satacak esnaf gormedim Allah hepsinin belasını versin 3 kuruş icin karakterini bile satar bu insanfsızlar, Bana 500-550 lira arasında en iyi fiyat performans akustik gitar ve fiyat performans konusunda en iyi telleri onerirmisiniz.