[CENTER]Muzik Enstrumanları Bolum İndex'i
Neden İndex ? Cunku index icindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz. Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuclar alıyorsunuz.Aradığınız konuları, hatta yıllar onceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kac tık uzağınızda. Aşağıdaki bolumlerden hangisinde konu aramak istiyorsanız o index'e tıklayın ve sayfa tamamen yuklenince klavyenizden CTRL + F yaparak aradığınız kelimeyi yazın. Browser'ınız aradığınız kelimeyi index icinde hemen bulacak ve renkli hale getirerek sizi uyaracak. "Sonrakini bul" dersenizde o kelimenin gectiği diğer konuları sırayla bulabileceksiniz.
En cok sevdiğiniz enstruman sesi hangisi? Hangi enstrumanı calmak istersiniz? Ritim gitar dersleri... Yeni başlayanlara Gitar Satın Alma Rehberi ve Gitar Muhabbetleri (Pedal, processor, amfi, vs..) Gitar Satın Alma Rehberi (Pedal, processor, amfi, vs..) Gitarımda Akord Problemi Yaşıyorum Bi Yardımcı Olurmusunuz? Bateri (Davul) Mızıka nasıl calınır?kursu var mı?aramızda mızıaka calan var mı? En sevdiğiniz Enstruman ? Sizce En İyi Gitar Markası ? Elektro gitar dersi Elektro Gitar Kurs Fiyatları? Bateri Nedir ? Nasıl Calınır Gitar Nota Cetveli Mızıka (Harmonica) Oğrenmek istiyorum medeli dd 506 elektro davul Gitar Gitarı Doğru Tutmanın Onemi & Uzerindeki Notalar Gitara Yeni Başlayanlar İcin Temel Bilgiler Herhangi bir enstruman calıyor musunuz ? Bağlama Ney Yan Flut Keman Bateri Bas Gitar Kemence Tulum Ut Darbuka Normal FLut Cello (Viyolonsel) Trompet Piyano Saksafon Gayda Glass Armonica (Yasaklanan Enstruman) Floyd Rose Sistemli Gitarı Akortlamak Gitar Tartışma Konusu -Alıcaklara Bilgisi Olan Kişiler Tarafından Tavsiyeler,Goruşler gitar tutkunlarına bi soru Bağlama Konusunda Yardımınıza İhtiyacım Var.. Mızıka Arp Kaval Turntable Kanun Akordiyon baterimi gitar mı ?? Hangi tur gitarla başlamalıyım? Gitar akord cihazı yardımcı olun flut ve melodika notaları Elektro gİtardan anlayanlar baksin!!!!!!!!!!!1 Elektro Gitar İle Calabileceğim Kolay Şarkılar Arıyorum kac tuşlu klavye almalıyım İbanez s420- ibz10g (bu markalardan anlayanlar iceri) Akustik gitar & Elektro Akustik Gitar Uygun Fiyatlı ve Kullanışlı Klasik Gitarlar ic anadolu yoresel calgılar Tama Imperialstar maraka drum satılır fotolar ozellikler icerde ! Baterİ İle İlgİlİ sorular Bateri satın alıyorum bakarmısınız... Ses kartı onerisi. Saz ogrnmek İsteyenler Buraya Gitara başlicam yardim ...? Baterİ aliyorum bakarmisiniz?? [][][]''Cello'' Hakkında Konuşalım Biraz..[][][] Klarnet vb. Calmak İstiyorum... Ney Ensturmanı Calmak İstiyorum Cift Ses Gitarimi Satıcam Yardım Gitar'a Başlama Valencia CG50CE Model Elektro Classic Gitarımı Satabilirim İceri..! Satılık Behringer C-3 Conderser Mikrofon Gitara yeni başladım calabileceğim notaları şarkılar arıyorum İBANEZ GRG 170 Dx VS WASHBURN WI-14 Gitar mı Saz mı ? Elektro Gitar Lutfen ama Lutfen Yardım Edin Gitardan Anlayanlar İceriiiiiiiiii !!! ferhat gocer cennet parcasının notaları lazım acill : Elektro Gitar Markaları Meraklılarına. Gitardan Anlayanlar Bi El Atsın ... BaĞlama Calan varsa bİ baksin arkadaşlar yardım lutfen..gitara yeni başladım Başlangıc Elektrogitarı ???? manyetiklerim birbirleri ile aynı sesi veriyor yardım edin lutfen. Marshall MG15 ve Ibanez TBX15R amfi secimi yardımm Gitar almak istiyorum Cort x6 ve başlangıc ==>Yeni Gitar Alacağım Anlayanlar Varsa Lutfen Yardım
Muzik Enstrumanları Bolumu İndexi 13.05.2018
Müzik0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Müzik
- Muzik Enstrumanları Bolumu İndexi 13.05.2018
-
16-09-2019, 14:09:30