• 19-07-2022, 10:11:10
    KANARYA CİNAYETİ

Merhaba,

Yaklaşık iki sene once foruma polisiye yazarı S.S. Van DINE’ ın 6 kişi arasında (Piskopos Cinayeti) isimli Turkiye Yayın evinin 1952 yılında yayınlanan bir kitabını tarayıp pdf olarak eklemiştim.

Şimdi yine aynı yazarın, AKBA yayın evine ait 1971 yılında yayınlanan, pdf’ten donuşturup hazırladığım Kanarya Cinayeti adlı eserini tum formatlarda buraya ekliyorum. Bu e-kitabı guncel bir şekilde hazırlarken tasfiye edilen Labirent yayınlarının Pipo serisinden esinlenerek hazırladım. Piyasada boyle bir kitap yok ve daha oncede bu kapakla ve bu ic duzeniyle boyle bir kitap yayınlanmadı. Kendim icin hazırladığım bu 7 kitaplık koleksiyonun ilkini burada sizlerle paylaşıyorum.

Bu ic duzeni derken; Kapaktan sonraki On Sayfası, Yazarın Oz Gecmişi, Sunuş, Kitaptaki Karakterler, Yazarın Tum Eserleri, Turkceye Cevrilmiş Eserleri, Polisiye Roman Yazmanın 20 Kuralı gibi başlıkları ilave ettim. Bunların bir kısmını İngilizce baskısından alarak ilave ettim. Orneğin her Bolumun ilk paragrafından once, yazarın butun eserlerinde olduğu gibi zaman belirttim. Cinayetin gectiği binada konutun, mekÂn ve eşyalarının gosterildiği resimlerin, acıklamalarını Turkce olarak değiştirerek hazırladım ve ekledim. Kitap kapağını da yabancı ulkede yayınlanmış olanlardan alıntı yaparak tasarladım.

Epub, pdf, azw3 ve mobi formatlarında, AKBA yayınlarının da pdf yapılmış dosyasını hepsini bir dosya icinde aşağıya ekliyorum. (Elimde AKBA yayınlarına ait orijinal kitap var ama pdf formatını internetten indirdim. Yani bu pdf dosyasını ben taramadım.)

İyi okumalar dileğiyle sevgiler

Gizli İçerik:
    Gizli içeriği görmek için mesaj yazmalısınız.