Yaklaşık 10 yıldır taramalarımda HP Scanjet 3770 kullanmaktayım.
Gectiğimiz Haziran ayına kadar kapaklı olarak tarama yapmaktaydım.Ac-kapa sonunda kapağı tutan vidalar kırıldı.
Bende bu sefer halen piyasada olan HP Scanjet 300 tarayıcısını aldım.Ancak bunu ambalajından cıkarmak nasip olmadı.Zira Sevgili Kutuphaneci kapak olmadanda scan yapılabilir dediği zaman-ki o ana kadar kapaksız tarama olmaz zannediyordum-HP 3770'le bugunlere geldim.
Lakin cıktığımız perşembe gunu alet aniden iflas etti.Şoyleki tarama yapıyor ama sayfanın tam ortasını belli bir alanını siyah cıkartıyor.Tabii Akbalar aletin canına okudu.
Bende dun Yeni Sahradaki HP servisine aleti goturdum.Tamir edeceklerini soylediler.Herhalde bayramdan sonra elimde olur zannediyorum.Aman o alet gelsinde ne zaman gelirse gelsin.
Şu anda elimde stokta yayınlanmayı bekleyen taranmış 3 romanım var.Salı gununden sonrası icin aleti bekleme durumundayım.
Şimdi diyeceksinizki,kardeşim sende daha ambalajından cıkarmadığın HP Scanjet 300'u kullansana.
Bende zaten onu yapmak icin bugun bilgisayar başına oturdum.Ama oda ne !
Bir sayfa tarama bitene kadar inanın insanın traşlı yuzunde sakalı yeniden cıkar.O derece yani.
Her sayfa icin ağır taraması bir yana,hem boyut,hemde renk ayarı yeniden istiyor.
Ben tamirde olan tarayıcımla yaklaşık 200 sahifelik kitabı forumda yayınlar hale 1 saatte getiriyordum..Bununla aynı kitabı kesin 24 saatte bitiremem.
Birde yapı olarak canıtez olduğumdan baktım olacak gibi değil,aleti kaldırdım.
Sonuc olarak 3 gunluk stoğum bittiğinde yeni tarama icin servisten aletin gelmesini bekleyeceğim.
Biliginize...
Polisiye Kitap Taramalarım Hakkında...
Polisiye Kitaplar0 Mesaj
●8 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Kitap Forumları
- Macera - Gerilim - Korku Kitapları
- Polisiye Kitaplar
- Polisiye Kitap Taramalarım Hakkında...