Sevgili melekler, eğer goz renginiz yeşil veya elaysa, guzel gozlerinizin rengini daha bir ortaya cıkarmak icin makyaj hilelerinden faydalanabilirsiniz. Bunun icin yapmanız gereken hangi renk farları kullanacağınızı bilmek. Eğer farklı, yenilikci ve gozalıcı bir makyaj yapmak istiorsanız, işte sizlere ipucları...
Renk paleti icindeki en doğru rengi secerek ela veya yeşil renkli gozlerinizin guzelliğini ortaya cıkarmaya yardımcı olacak en yeni renk kombinasyonlarını sizler icin derledik. Makyaj konusunda tercihiniz yaratıcı ve yenilikcilikten yana ise onerilerimizi hayata gecirmek icin fazla beklemeden harekete gecin!

YEŞİL VE ELA GOZLERE MAKYAJ ORNEKLERİ İCİN TIKLAYINIZ...
1) Yeşil Gozler İcin En İyi Goz Farı Rengi: SEPYA
Sepya yeşil gozler icin şaşırtıcı derecede etkilidir. Sepya (kahve tonları) genelde yeşil renkli gozlulerin en sevdiği goz farı rengidir. Sepyanın en uyumlu olduğu diğer renkler kahverengi-gri veya koyu kahverengi-gri ikilileridir.
Eğer yeşil gozleri daha canlı gostermek isterseniz far paletinize daha canlı renkleri ekleyerek bunu başarabilirsiniz. Tabi temel renk sepya olmak koşuluyla. Yeşil gozleri daha buyuk ve buyuleyici gosteren sepyayı denemek icin uzun uzun duşunmenize gerek yok!
2) Yeşil Gozler İcin En İyi Goz Farı Rengi : Murdum Eriği Tonları
Yeşil gozler uzerinde murdum eriği farıyla yapılmış golgeler inanılmaz kontrast etki yaratır. Murdum eriği tonları yeşil gozlerin guzelliğini ortaya cıkarmak ve goz kamaştırıcılığını gozler onune sermek icin en ideal far rengidir.
Murdum eriği farla yapılan dumanlı goz makyajı harika bir gece makyajıdır. Murdum eriği rengindeki farınızı metal rengiyle bir arada kullanmayı da deneyebilirsiniz.
3) Yeşil Gozler İcin En İyi Goz Farı Rengi: GUMUŞ
Ela ve yeşil gozler icin en iyi goz farı gumuş rengi tonlarıdır. Yeşil gozlu dunyaca unlu yıldızların kırmızı halı icin en sık tercih ettikleri goz farı gumuş tonlarıdır.
Genişletmek icin tıkla ...