Amargi Hillier - Beynin Gizli Gucleri Yasaklanmış Bilgiler Gunışığına Cıkıyor, Safir Basım Yayın Dağıtım, İstanbul 2007.
Bu kitaptan oğreneceğiniz teknikler ve bilgiler sayesinde hayatınız sonsuza dek değişecek! Koşullarınızı ve Gercekliğinizi değiştirecek gucun icinizde olduğu duşuncesi ulaşılmaz bir şey olmaktan cıkacaktır. Bazı insanlar bunu uzun zamandır kullanıyorlar. Peki ya siz daha once bu teknikleri hic duymadınız ya da oğrenmediniz mi? Artık sır olarak tutulan bilgilerin acıklanma zamanı!
Bu kitapta anlatılan teknikleri kolay bir şekilde aktarmak icin eğlenceli bir konu sectim. Teknikleri; Baştan Cıkartma ve Cezbetme konusu uzerinden anlattım fakat bu sizi yanıltmasın, okuduğunuzda farkedeceksiniz ki butun teknikler istediğiniz her konu ve alan icin değiştirilerek kullanılabilir. Onemli olan tekniklerin temelini, barındırdıkları gucleri ve icerdiği oğeleri kavramanızdır. Bunu yaptığınızda; Sağlık, İlişkiler, Para ve aklınıza gelen her konu icin bu guclu teknikleri rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Bu kitap gorunmez dunyayı nasıl ele gecireceğinizi ve nasıl kendi komutanıza alacağınızı gosterecektir. Bunu yapmaya başladığınızda hayatınızın akışı değişecektir.
Kendi kategorisinde kult olan bu kitap Dunya'da yankı uyandırmıştır. Dunya'nın bir cok ukesinde İnsanlar, kitapla ilgili calışma grupları kurmuş ve yontemleri uygulayarak elde ettikleri başarıları birbirleriyle paylaşmışlardır. Gunluk yaşam icinde bu tarz konular yeterli ciddiyetle ele alınmamaktadır. Bu bilgiler sadece bir hayal urunu ya da bir televizyon gosterisi zannedilmekte ve bu nedenle insan potansiyelinin o sonsuz yapısı keşfedilememektedir. Bu kitap potansiyelinizi aktive etmeniz icin size muhteşem bir kaynak olacaktır.
**Yukleme bana ait.
Format PDF. Boyut (4.40 MB). 262 Sf.
ISBN: 9789750148811
Alternatif Link: