• 19-07-2022, 06:37:24

David N. Daniels & Virginia A. Price - Enneagram Kendini Bilme Sanatı (Tam İsabetli Sonuc Veren Kişilik Testi), Kaknus Yayınları, İstanbul 2016.

İnsanlık varolduğundan beri sorulan bu sorulara cevap bu kez cağlar otesine uzanan Doğu bilgeliğinden geliyor. Ustelik modern Batı psikiyatrisinin tam donanımlı laboratuarlarında işlenip pratikleştirilerek...

Enneagram... İnsanın nasıl duşunduğu, neler hissettiği, nasıl hareket ettiği uzerine 9 farklı kalıp. Ve bu kalıplara dayanan guclu ve dinamik bir kişilik sistemi. Kokeni Orta Asya bozkırlarındaki tasavvuf ehli. Bu daireyi benlik nakışı, nefs bilgisi ya da vechullah diye adlandıranlar, onu kumlara cizerek anlatmışlardır, geriye hicbir iz kalmasın diye...

Ama işte şu an elinizde tuttuğunuz 9 noktalı bu dairenin hikÂyesi size aşk ve iş hayatında, eğitimde, evlilikte, cocuk yetiştirmede, kişisel ve manevi gelişiminizde rehberlik edecek. Binlerce sorunun cevabını bulmanızı sağlayacak...

* Beni neler motive ediyor?

* İlişkilerimi guclendiren ya da yıkan şey ne?

* Hayatta kalmak ve başarmak adına ne şekil alıyorum?

* Yaşama amacım ve benliğimin derinliklerinde saklı en ustun nitelikleri nasıl bulup cıkaracağım?

Peki, Siz bu cemberin neresindesiniz?

**Yukleme bana ait.

Format PDF. Boyut (8.52 MB). 140 Sf.

ISBN: 9789756698938

Gizli İçerik:
    Gizli içeriği görmek için mesaj yazmalısınız.

Alternatif Link:
    Gizli İçerik:
    Gizli içeriği görmek için mesaj yazmalısınız.