Stephen King - Kabuslar Pazarı
HikÂyelerim bir araya geldiği zaman kendimi sadece gece yarıları satış yapan bir sokak satıcısı gibi hissederim. Urunlerimi sergileyip okurlarımı –yani sizleri– gelip secin diye davet ederim. Ama gerekli uyarıyı yapmayı da ihmal etmem: Kuzum, dikkat edin, cunku bu şeylerden bazıları tehlikelidir. Bunlar, icinde kotu ruyaların gizlendiği; gozunuzun uyku tutmadığı gecelerde, kapadığınıza emin olduğunuz halde, “Odanın kapısı neden acık?” diye merak ettiğiniz zamanlarda aklınıza takılan hikÂyelerdir. İşte, urunlerim bunlar, sevgili Daimi Okurum. Bu gece her şeyden bir parca satıyorum — otomobile benzeyen bir canavar (Christine tadında), olum ilanınızı yazarak sizi oldurebilen bir adam, paralel dunyalara erişimi olan bir e-kitap okuyucu ve her zaman cok beğenilen konu: insan turunun sonu. Ben bu urunlerimi diğer sokak satıcıları coktan evlerine gittikten sonra, sokaklar bomboşken ve donuk bir ay ışığı şehrin catılarında gezinirken satmayı seviyorum. İşte bu zamanlarda ortumu yere yayıp urunlerimi sergiliyorum.
Bu kadar gevezelik yeter. Belki artık bir şey satın almak istersiniz, ha? Gorduğunuz her şey el urunudur ve her ne kadar her birini cok sevsem de, satmaktan mutluluk duyarım, cunku bunları ozellikle sizler icin yaptım. Cekinmeyin, şoyle bir yoklayın; ama lutfen, dikkatli olun. Bazılarının sivri dişleri vardır.
STEPHEN KING
Stephen King - Kabuslar Pazarı (EPUB - MOBI)
Macera - Gerilim - Korku Kitapları0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Kitap Forumları
- Macera - Gerilim - Korku Kitapları
- Stephen King - Kabuslar Pazarı (EPUB - MOBI)