• 19-07-2022, 05:49:58
    Stephen King - Ruya Avcısı

Bir zamanlar lanetli Derry kentinde dort arkadaş birbirine yardım ederek kahramanca bir şey yapmışlardı ve bu asla anlayamadıkları bir şekilde onları değiştirmişti.

Yirmi beş yıl once Down sendromlu bir cocuğu zorbaların ellerinden kurtaran ve artık farklı yaşamları ve sorunları olan Beavy, Henry, Pete ve Jonesy her yıl duzenledikleri geleneksel kamp tatili icin Maine ormanlarında buluşurlar.

Sessiz sakin bir dinlencenin hayalini kuran arkadaşların kampına gelen bir yabancı, gokyuzundeki ışıklar hakkında anlamsız sozler mırıldanmaya başlayınca kamptaki huzur bir anda yok olur.

Dort arkadaş tam da bu zoraki misafirden kurtulmanın planlarını yaparken ansızın kendilerini başka bir dunyadan gelen korkunc bir yaratıkla giriştikleri olum kalım savaşının icinde bulurlar. Hayatta nasıl kalabileceklerinin sırrı ortak gecmişlerinde ve Ruya Avcısı’nda saklıdır.

Stephen King’in korkunun sınırlarını denediği Ruya Avcısı, eleştirmenlere gore Kemik Torbası’nın ardından yazdığı en urpertici romandır.

Tarama alıntıdır tarayan sağ ve esen olsun... ben yalnızca yeniden biraz duzenledim.

Tıpkıcekim Clearscan Pdf 8MB:
    Gizli İçerik:
    Gizli içeriği görmek için mesaj yazmalısınız.

Tıpkıcekim RenkliClearscan Pdf 9MB:
    Gizli İçerik:
    Gizli içeriği görmek için mesaj yazmalısınız.