Christopher Farnsworth - Kan Yemini Tıpkıcekim PDF CS

Olimpos Yayınları'ndan cıkan Kan Yemini, Nathaniel Cade serisinin ilk kitabı. Seri uc kitaptan oluşmakta. Kitaba daha başlamadan diğer vampir serilerinden farklı olacağını tahmin etmiştim.

Cekincelerimde yok değildi ama kitap gercekten iyiydi. Ozellikle aksiyon iceren kitaplardan hoşlanıyorsanız seveceğinizi duşunuyorum.

Devlet sırları, ozel birimler ve terorizm temalı "Kan Yemini" gercekten surukleyiciydi.

Aksiyon sevenler icin ideal bir kitap. Ama, "Vampir olunca romantizm de isterim ben, illa soluk tenli asosyal bir kız vampire sokulup alametlerini oğrensin, biz de gorelim nereye gidiyor," falan derseniz, daha once de dediğim gibi, bu kitap size olmaz.

Genel sonuc olarak, bence okuyun.

Ayrıca eklemem gerek tabiki de, bu kitap Nathaniel Cade serisinin ilk kitabı. Ama Olimpos Yayınları henuz diğer kitapları cevirmemiş sanırım. 3 kitaplık bir seri ama arada 2,5 olarak gecen bir kitap daha var. Kitapların isimleri şoyle;

2: The President's Vampire
2,5: The Burning Men
3: Red, White, and Blood

Kitabımız:
462 sayfa.
Orijinal Adı: Blood Oath.
Olimpos Yayınları'ndan cıkmış,
Ayca Sağlam cevirmiş.

PDF CS:
Gizli İçerik:
Gizli içeriği görmek için mesaj yazmalısınız.

PDF RCS:
Gizli İçerik:
Gizli içeriği görmek için mesaj yazmalısınız.

(Rcs: Renkli eski kağıt dokulu arka fon)

Tarayan Anemon arkadaş biraz duşuk cozunurlukte ayarlamış sanırım tarayıcıyı 100-15 dpi gibi... Yeniden duzenleyerek iyileştirmeye calıştım... Kitap bende var keşke uşenmeyip yeniden 300 dpi tarasaydım... Neyse keyifli okumalar dilerim.