• 19-07-2022, 05:07:21
    PAROLA

Jack Higgins

Oluler Gununde, cocuklar, dunyadan ayrılan kişilerin mezarlarına yiyecekler, hediyeler goturup bırakırlar Bolivya'da. Hıristiyan ve putperest geleneklerinin ilginc bir karışımı, olayların gelişmesine de bakılırsa oldukca yerinde. Ama Bolivyalı koylulerin batıl inanclara en cok saplanmış olanları bile olunun kalkıp da bu fırsattan yararlanmak isteyeceğine inanmaz. Oysa ben buna inanıyordum.
    La Huerta, yuksek And dağlarının tepelen arasında gozden uzak, beş altı bin nufuslu, maden ocakları bulunan bir kasabaydı. Uzak ve ıssız, Peru'dan doğrudan doğruya ucak seferleri yapılmadığı icin Lima'dan bir Amerikan maden şirketine kargo getiren eski bir DC 3 ucağıyla geldim. Kasabaya vardığımızda bardaktan boşanırcasına yağmur yağıyordu, ama her nasılsa kucuk terminal binasının dışında bekleyen bir taksi vardı. Surucusu kalın bıyıklı, şen bir yerliydi. Sarı muşamba bir yağmurluk giymiş, başına hasır bir şapka takmıştı. Ucaktan bir muşterinin cıkmış olmasına hem şaşırmış, hem sevinmişe benziyordu.

PDF: Verminaard
    Epub: balci60

Ellerine sağlık Verminaard.

Gizli İçerik:
    Gizli içeriği görmek için mesaj yazmalısınız.

Gizli İçerik:
    Gizli içeriği görmek için mesaj yazmalısınız.