dr.mehmet oz, time dergisi, kapak oldu, resimleri, kapak olan 8. turk, ile ilgili bilgileri burada bulabilirsiniz

Sevgili melekler,
Dunyaca unlu Turk Dr. Mehmet Oz Time dergisine kapak oldu.Boylece Oz,Time dergisine kapak olan 8.Turk oldu.Haber şoyle;

Time’ın bu haftaki kapağında, doktor Mehmet Oz, hasta Mehmet Oz’u muayene ederken goruluyor. Daha once Forbes’ın en etkili unluler listesinde yer alan Mehmet Oz, haftalık 4 milyon tirajlı Time Dergisi’nde “Kanser korkumdan neler oğrendim” başlıklı makale kaleme aldı.

İYİ DOKTOR, KOTU HASTAYIM
Oz, makalesinde gecen sene yaşadığı kolon kanseri korkusunu anlattı. 50’nci yaş gununde yaptırdığı check-up sırasında kolon kanseri şuphesinin ortaya cıktığını, daha sonra ameliyat gecirdiğini yazan Oz, şoyle konuştu: “Unlu bir doktorum. Milyonlarca insana tavsiyelerde bulunuyorum. İyi bir doktor olmaktan, iyi bir aile babası olmaktan gurur duydum ama aslına bakarsanız kotu bir hastayım. Dr. Oz’den sıradan Bay Oz’e donuşme deneyimi bana hem kendimle ilgili hem hastalarımla ilgili cok şey oğretti.” Mehmet Oz, gecen yıl da Women’s World Dergisi’ne kapak olmuş, o sayı 7 milyon adet satarak rekor kırmıştı.ucankuş