'Sihirli Annem'in 2011 versiyonunda kucuk yıldızlar ne kadar da buyumuş değil mi Melek'lerim?

Haliyle artık hicbiri cocuk değil; son derece populer birer genc... Trendy dergisi, bu genc ekibi sette ziyaret etti.
Yıllar sonra tekrar “Sihirli Annem”in yeniden cekileceğini oğrendiğinizde neler hissettiniz?
- Buğra Ozmuldur: Cok enteresandı. Biz zaten birbirimizle irtibatı kesmemiştik. Ben bu haber cıkmadan iki hafta once Gizem’lere gittim. Sohbet arasında “Sihirli Annem keşke yeniden başlasa” dedik. Sonra Gizem’in babası bizim fotoğraflarımızı cekmek istedi. Tutup beş yıl once cekilmiş fotoğraflarımızla aynı pozu verdik.
- Gizem Guven: Sonra o fotoğrafları oncesi ve sonrası şeklinde Facebook’ta yayınladık.
- Buğra: Ben de setteki herkesi o fotoğrafta etiketledim. Resmen bir buluşma oldu.
Dizinin yeniden başlamasına siz vesile oldunuz o zaman...
- Buğra: Oyle değil aslında. Cunku bizden once surekli duşunuluyormuş bu konu. Bizim bunu yapmamız belki sureci hızlandırmıştır, o kadar.
- Gizem: Telepati gibi bir şey oldu bence. Cok gecmeden haberi aldık, şoke olduk.
- Zeynep Ozkaya: Ben ilk cekim gunune kadar inanamadım hatta... Ama sanki hic ara vermemişiz gibi hissediyorum.
Buğra, sen bu arada epey zayıflamışsın. Ozel bir şey yaptın mı?
- Buğra: Evet, 90 kilodan 63’e indim. Rejim ve spor yapıyorum. Bu biraz iradeyle de alakalı.
ARTIK ESKİDEN OLDUĞU
GİBİ ATIŞMIYORUZ
“Sihirli Annem”in eski bolumlerinde kendinizi izlerken aklınızdan neler geciyor?
- Buğra: Ben kendimi şişko buluyorum.
- Gizem: Ben de kendime baktığımda ciyak ciyak bağıran biri goruyorum. Ses tonuma nasıl katlanıyorlarmış!
- Zeynep: Ben o zamanlar bebektim, 4 yaşındaydım. O yuzden eski bolumleri izlerken pek bir şey hissetmiyorum acıkcası.
- Jennifer Boyner: Ben de “Ne kadar tatlıymışım” diyorum ama herkes itiraz etiyor, “Cok şımarıktın” diyor.
Diziye ara verildikten sonra neler yaptınız?
- Zeynep: Ben “İki Aile”de ve “Eyvah Halam”da rol aldım. Sonra derslerime ağırlık vermek istedim. Dizi olayına sıcak bakmıyordum, zunku sınavlarım var, cekimler beni zorluyor. Ama “Sihirli Annem” bambaşka.
- Gizem: “Sihirli Annem”i kabul etmeme gibi bir olasılığımız yok.
- Jennifer: Ben “Hepsi 1”de oynadım. Bir de katalog cekiminde yer aldım.
- Buğra: Ben okula ağırlık verdim. Liseyi birincilikle bitirdim. Marmara Universitesi İngilizce Tercumanlık Bolumu’nu kazandım. Şimdi ikinci sınıftayım. Bir ara “Selena”da bir aptalı canlandırdım! Onun dışında bir şey olmadı.
Dizide kardeş kavgaları cok yaşanıyor. Gercekte aranız nasıl?
- Zeynep: Kavga ettiğimizi hic hatırlamıyorum.
- Buğra: Eskiden biraz atışıyorduk ama artık oyle şeyler kalmadı.
- Jennifer: Ben eskiden kimseyle anlaşamıyordum.
- Gizem: Eskiden sete gelip oyun oynardık, artık bir şeyler paylaşıyoruz. Derslerde birbirimize yardımcı oluyoruz. Daha ic iceyiz.
HEPSİNİN HEDEFİ AYNI:
OYUNCULUĞA DEVAM
Bir sihirli gucunuz olsa ne yapardınız?
- Zeynep: Neler yapmazdım ki!
- Gizem: Ben gorunmez olup istediğim yere gitmek isterdim.
- Buğra: Ben herhalde birkac dil oğrenirdim.
“Sihirli Annem” bittikten sonra ne olacak? Planlarınız neler?
- Buğra: Ben rol secmem. “Sihirli Annem”in yeniden başlaması oyunculuk isteğimi alevlendirdi. Kendimi geliştirmek istiyorum. Once İngilizce oğrenecek, sonra Fransızca’yla devam edeceğim. Okul ve oyunculuğu bir arada devam ettirmeyi planlıyorum.
- Jennifer: Bu dizi cabuk biterse cok uzulurum. Kucukken bir şey anlamamıştım cunku, şimdi tadını cıkarıyorum.
- Zeynep: Bundan sonra duygusal bir filmde oynamak ya da kotu bir karakteri canlandırmak isterim.
TACİ’NİN GERCEKTEN
KONUŞTUĞUNU SANAN VAR!
Bu sihirli gucleri gercek zannedenler oluyor mu?
- Jennifer: Olmaz mı! Bana gelip “Gercekten sihir yapıyor musun?” diye soruyorlar, inanamıyorum.
- Buğra: Gecen gun Nevra Serezli’ye de “Konuşan kopeği nereden buldunuz?” diye sormuşlar. Bunu da soran da kucuk bir cocuk değil, kadın yani!
- Gizem: Bana da eskiden “Taci gercekten konuşuyor mu?” diye sormuştu bir amca...
- Zeynep: Bir kadın alışveriş merkezinde kızıyla beraber gelip “Sen Cilek misin?” dedi. “Hayır, adım Zeynep” deyince, “O değilmiş” diyerek uzaklaştılar.