tarkan ve hadise tarkan ve hadise sevgilimi sevgili mi ile sevgilimi sevgili mi
tarkan, hadise, buyuk kompliman, iltifat, neler dedi, ile ilgili bilgileri burada bulabilirsiniz

Sevgili melekler,
Tarkan Belcika radyosuna verdiği roportajda Hadise icin ''Ateşli '' demiş.Haber şoyle;

Ulkenin en populer ve en genc radyosu olan MNM'in radyo sunucusu Tarkan'dan ovguyle bahsederken, Turkiye'de milyonlarca album satmış, rol model olan ve Rusya'da en iyi album satışı yapan yabancı şarkıcı olarak tanıttı Megastarı.

Sunucu sohbeti Tarkan'a ismini sorarak başlattı. Tarkan'ın isim olup olmadığını bilemeyen Belcikalı sunucu Tarkan'dan net bir cevap aldıktan sonra ismini cok egzotik bulduğunu soyleyip iltifat etti.

‘Belcika hakkındaki ve Belcikalı hayranlarınızla ilgili deneyimleriniz nedir’ diye soran sunucu, Tarkan'ın Belcika'daki o cok beklenen performansına değindi. Hayranlarının onu uzun zaman beklediklerini, dolayısıyla muhteşem bir gecce olacağını duşunen Tarkan, beklentilerini dile getirdi.

Sunucum yurtdışında Turk sanatcı olarak iki isim tanıdıklarını, bunlardan birinin Tarkan diğerininde Hadise olduğunu soyleyip, Belcika'nın Turk gururu olan Hadise'yi Tarkan'a sormadan edemedi ve ona Hadise'yi tanıyıp tanımadığını sordu.

Buna cevaben ‘Tanıyorum, tanışıyoruz’ diyen Tarkan, ‘Nasıl biri’ sorusu uzerinede ‘Cok hoş biri’ diye cevap verdi. Kendini tutamayan sunucu ‘Tanrım, cok guzel biri’ diye tepki gosterdikten sonra, Tarkan'ın cevabı ise oldukca ilgincti. ‘Evet, cok ateşli’ diyen Tarkan, sunucununda tastiğini aldı.

Konu Hadise'den Turkce konuşmaya gecis yaparkan, sunucunun Tarkan'dan Turkce ders alma isteğini Tarkan geri cevirmedi. ‘Merhaba, yakışıklı Turk’ cumlesini bayan meslektaşı, Eva icin tercume etmesini isteyen bay sunucu, Tarkan'la Eva'nın iletişime gecmesini sağlamış oldu.

‘Benim inanılmaz guzel meslektaşım Eva, İstanbul'da havanın nasıl olduğunu sormak istiyor’ diye devam eden sunucu boylece hem meslektaşına ovguler yağdırıp, hem de Tarkan'ın merakını cezbetti.

Kahkahaların havada ucuştuğu sohbetin devamında ‘Eva'yla mutlaka tanışmam lazım, cok guzel olduğunu soyleyip duruyorsunuz’, diyen Tarkan, Eva'ya cıkma teklifinde bulundu. Fakat Eva'nın Tarkan'a cevabı ‘Belki’ oldu.
Radyo sunucusu ilginc bir soruyla sohbeti sonlarken, Tarkan'ın ‘En son hangi bayanla opuştunuz’ sorusu uzerine kahkahaya tutulmasına neden oldu ve ‘en son ex sevgilimle opuştum’ cevabını aldı.

Tarkan şu an tek olduğunu vurgulayıp Eva'ya guzel bir gonderme yapmış oldu.

‘Seninle tanışmak icin sabırsızlanıyorum’ diyen Tarkan sonunda Eva'nın gonlunu kazandı ve ondan bir ‘radyo opucuğu’ aldı.

Son olarak Turkce teşekkur eden sunucu Tarkan'la bu guzel, hoş ve ses getirecek sohbetini sona erdirdi.gecce