survivor, nihat doğan, bilgisayar oyunu, 2011, unluler gonulluler, ile ilgili bilgileri burada bulabilirsiniz

Sevgili melekler,
Survivor Unluler- Gonulluler yarışmasının renkli ismi Nihat Doğan'ın bilgisayar oyunu cıktı.
Karaman'ın koyunu boyle cıkar Nihat Doğanın oyunu! Survivor Unluler-Gonulluler yarışmasında her sozu, her hareketi olay olan, Pascal Nouma'yla kavgası gunlerce konuşulan şarkıcı Nihat Doğan'ın şimdi de bilgisayar oyunu cıktı.
Tum dunyada milyonlarca fanatiği olan, iPhone, iPad ve android telefonlarda oynanan Angry Birds (Sinirli Kuşlar) adlı oyun Doğan'a uyarlandı...
'KAYBEDEN İSTANBUL'A GİTSİN'
'Angry Nihad' adıyla Youtube'a duşen oyunda, sinirli kuşların yerine Nihat Doğan'ın kafası bir sapanla fırlatılıp etrafı yıkıyor. Doğan, kafası sapanla her fırlatıldığında, "Kaybetmek yookkk, kaybeden İstanbul'a gitsin...", "Burada şaka yoookkk, her şey gercek...", "Burası Survivor beyler! Burası Survivor. Kazanacağız, kaybetmek yoookkkk..." diye bağırıp puan topluyor.
KUBA'DA KOMUNİZMİ OVDU
Survivor ile şohretinin zirvesine cıkan Nihat Doğan gectiğimiz aylarda bir TV programında, internette kendisiyle ilgili esprileri yayanlar icin "Komunist, ateist, satanist, kafatascı, millet, devlet, Allah ve din duşmanı, halka ve Hakka uzak ahmaklar" demişti. O donem komunistlere hakaret eden Nihat Doğan, Kubada fikir değiştirdi.
Survivorda odul oyununu kazanarak Ozge Ulusoy ve Tacminle Kubaya giden Doğan, komunizmin kalesi olan ulke icin "Kubalılara hayran kaldım, cok iyi, cok sıcak cok kaliteli insanlar. İnsan ayrımı yapmadan herkese cok yakın ve iyi davranıyorlar. Zaten benim Che Guevaraya her zaman bir sempatim vardı" dedi. Nihat Doğan, Cav Bellayı da soyledi.gecce