hadise, bakım sırları, sac bakımı, haberleri, hakkında detaylı bilgiler

Guzel sanatcı Hadise'nin saclarını bakımlı olması icin 10 gunde bir yıkıyormuş melekler....Geciyorum haberin detaylarına

Saclarını 10 gunde bir yıkadığı oğrenilen guzel popcu, “Sacları yıkayıp ardından fon cekmek cok yıpratıyor. O yuzden de az yıkıyorum” diyor.

AZ YIKADIĞINI İNKAR ETMİYOR
Hadise'nin sac bakım sırrı hadise cıkarır! Gur ve parlak saclarıyla dikkat ceken ve gittiği her yerde ozellikle kadın hayranlarının iltifatlarıyla karşılaşan guzel popcunun, saclarının guzelliğinin sırrı az yıkamasıymış. Hadise'nin saclarını 10 gunde bir yıkadığı oğrenildi. Bu durumu inkÂr etmeyen unlu şarkıcı konuyla ilgili olarak, "Sacları yıkamak, ardından da fon cekmek cok yıpratıyor. O yuzden de az yıkıyorum" diyor.

ACI GUN AŞIRI YIKAMAK LAZIM
Haberturk hafta sonu eklerinde 'Berber Muhabbeti' koşesini hazırlayan usta berber Şukru Dudu, Hadise'nin saclarını uzun sure yıkamamasının doğru olmadığını soyledi. Dudu, "Uzun sure yıkamamak sacları korumaz. Sacları gun aşırı yıkamak lazım" dedi. Dermatoloji uzmanı Dr. Gul Yıldırım ise "Sacın seyrek yıkanması kepek oluşumunu artırır, deri hijyeni acısından da uygun değildir. En uygunu sacı 2-3 gunde bir yıkamaktır" diye konuştu.