bulente ersoy, zehir gibi , neler dedi, haciz olayının icyuzu, 2011, ile ilgili bilgileri burada bulabilirsiniz

melekler,
Unlu Bulent Ersoy'u cok fena kızdırdılar!Daha once yanında calışmış olan Erkan isimli acıklamaları Diva'yı kuplere bindirdi!

İşte Bulent Ersoy'un 'olay' acıklamaları:

'Erkan denilen , yanımda calışırken, Bulent Ersoy benim adıma hat aldı. Ondan sonra bu hattın borcunu diye bir beyanda bulunmuş'
'Bu 2.5 sene once benim yanımdaydı ve o donemde kendisinin işine son verdim. Yani aradan 2.5 yıl gecti. Boyle bir şey olsaydı, o zaman hattı kapatırlardı. Bu boyledir, yapılmazsa 15 gunde hat kapatılır. Bu bir''
'İki' Daha onemlisi' Ki boyle bir borc olmuş olsa, yani ortada odenmemiş bir borc olsa bu cocuğa haciz gelirdi. 2.5 senedir yanımda olmayan bir elemana bugune kadar haciz gelmemiş, boyle bir olay . Şimdi bu durumda sorarım ben, acaba 2.5 senedir Turkcell uykusunda mıydı da boyle bir haczi gercekleştirmedi. Tabi ki değil' Boyle bir şey yoktu da ondan''
'Bir kartı borcu, hayali bir kartı borcu manevraları donuyor ortada' Bu cıkalı 15 gun oldu. Ben bugune kadar cevap vermedim. Neden vermedim?.. Cunku bekledim. Neyi bekledim?.. Eğer ki boyle bir borc var olmuş olsaydı o zaman kastettikleri icra uygulamaya gecmesi gerekirdi, icra başlardı. konmuş bir borcun suresi tam gundur. gun icersinde odenmeyen borclarda icra kanalıyla adamın ayağındaki donu bile alırlar'
'Acaba bu icra memurları 15 gunden bu yana Bulent Ersoy'un adresini mi şaşırdılar, gelemediler. Bunların hepsi, karanlık ruh yapısına sahip, ismini telaffuz etmeyi bile zul telakki ettiğim, karanlık insanların asparagas diye tabir edilen yalan dolan icerikli fikirleridir, manevralarıdır'
'Başka da soylenecek hic bir şeyim yoktur. Bulent Ersoy'un sahip olduğu mal varlığı ve birikimi bir kenara bırakalım' Bulent Ersoy arap atı gibi calışıyor. Boyle bir meblağ borcu bir borcu olmuş olsaydı onu aslanlar gibi odeyebilecek guce sahip biridir Bulent Ersoy' Onun icin kerkes kendi derdine yansın''
'Ben zirveninin en tepesindeyim. otede, aşağılardaki bu kişilere bacaklarımı, oradan, en tepeden sallıyorum. Bu sivrisineklerin vızıltılarını duymuyorum bile' Ac kalmış etrafa saldıran karanlık ruh yapısındaki bu kişilere acıyorum' '
'Peygamber efendimizin bir lafı vardır. Sormuşlar. Sizinle ilgili biri kotuluk duşunuyor demişler. Peygamberimiz de, Ben ona hic iyilik yapmadım ki demiş' Ben bu nankorun aldım, aldım. İnsanlar, cocuğuna boyle şeyler yapmıyor. O evi, nasıl bilemem' Nankorluk tedavisi olmayan bir hastalıktır. Yazık'
'Ben bir kere , daha bu konuda hic . Cunku Benim ağzım cok kıymetlidir'ucankuş