serdar ortac 2011, twitterdan tepki, the wall şarkısını soyledi, yerden yere vurdular, ile ilgili bilgileri burada bulabilirsiniz

Sevgili melekler,
Serdar Ortac son konserinde Yaz Gunu adlı parcasının arasında,dunyaca unlu grup Pink Floyd'un The Wall adlı parcasını soyleyince twitterda eleştiri oklarına hedef oldu.

Serdar Ortac'ın 04 Haziran'da İstanbul Kucuk Ciftlik Parkı'nda verdiği konserde "Yaz gunu" adlı parcasının arasında Pink Floyd'un "The Wall" albumunden "Another Brick In The Wall" adlı parcanın nakaratını soylemesi başta sosyal medya olmak uzere internette pek cok tepkiyi beraberinde getirdi.

Ozellikle Twitter'da Serdar Ortac'ı yerden yere vurdular!

İşte yorumlar:

serkmutlu Serdar Ortac'ın Another Brick In The Wall yorumunu dinleyen Roger Waters evinde olu bulundu.

ceriLevis flas!!! - s.ortac nedeniyle gerilen turkiye-ingiltere iliskilerinde ipler kopma noktasina geldi; mr and mrs brown londra'ya geri cagrildi!

alitez Serdar Ortac'a kızan Pink Floyd, biz de Karabiberim'i soyleyeceğiz dedi.

katkaya Serdar Ortac'ın "Another Brick in the Wall" yorumunun gercekliğine dinleyene kadar inanmak istemedim. Dinledim, tukendim!

leventtulek Nihat Doğan NBA fanı, Serdar Ortac Pink Floyd soyluyor, sırada ne var?... Ankaralı Turgut Peter Gabriel'le duet mi yapacak?

fatihvural Serdar Ortac'ın 'Brick In The Wall' yorumuna, Youtube'dan bir yorum: "Sosyologların elinden bi şey gelmez, zoolojinin konusudur."

gomalak #benisecerseniz turkiye popuna pink floyd yasağı koycam

elifkey ya pink floyd serdar ortac'tan bişiler soyleseydi, buna da şukur

sinisan Serdar Ortac Pink Floyd, Demet Akalın The Doors, Hande Yener Rolling Stones, Gulşen The Beatles soylerse bu sefer gercekten giderim buralardan.

biracayipmadam We don't need no Serdar Ortac.

PuCCaa Serdar Ortac, her yaz genc kızların ayrılık acılarına ilac oluyorsun canımsın... "Heyy ticirrr, buralara yaz gunu kar yağıyor akıllı ol!!!"

cemsinacetin serdar ortac'tan another brick in the wall cover'ı. kabustu gercek oldu.

beguilingly Kendime gelmem yılları alabilir

zebellah gercekmiş, ben geyik sanıyordum. serdar ortac cidden another brick in the wall yorumlamış. şappi şappi leave us kids alone, şapppiii.

bulentburgac serdar ortac'ın another brick in the wall'u cover yapmasından sonra ingiliz vizesi alımının turklere daha da zorlaştırılması bekleniyor.

handekuday Serdar Ortac coklu cover denemesi: Buralara buralara...Daktır daktır kapı acık, arkanı don ve liv dı kılasrum.

Ve işte Serdar Ortac;

[video=youtube;UrdbP-EcP6g]http://www.youtube.com/watch?v=UrdbP-EcP6g[/video]

Ve orjinali;

[video=youtube;VZbM_MIz4RM]http://www.youtube.com/watch?v=VZbM_MIz4RM[/video]