Sevgili melekler,
Survivor'ın kalan tek bayan yarışmacısı Tacmin'e ailesinden destek geldi.
Show Tv'nin buyuk bir ilgi ile izlenenen Survıvor- Unluler-Gonulluler Yarışması'nda ilk 4'e kalan tek kadın yarışmacı Tacmin Tumer'e, Tekirdağ'ın Şarkoy ilcesinde yaşayan anneannesi ve dedesinden destek geldi.
"BEN TORUNUMA 'FISTIK' DERİM, ONU FİLİZ AKIN'A BENZETİRLER"
Tanınmış bir cok yarışmacıyı geride bırakarak KKTC'de yapılacak finallere Nihat Doğan, Derya Buyukuncu, Taner Tarlacı gibi guclu rakipleriyle birlikte gidecek olan Tacmin Tumer, son olarak 5 Haziran Pazar gunu Şarkoy'u arayarak anneanne ve dedesiyle hasret giderdi. Dede Yılmaz Onel (75), "Torunumla gurur duyuyoruz. Ben onu zaten yarışmaya gitmeden once Şarkoy'un taze balıkları, sebzeleriyle beslemiştim. Her sabah birlikte yuruyuşe giderdik. Gun boyu denize girerdi. Torunum paraşut kazasında hayatını kaybeden babası tarafından cocukluğundan itibaren spora goturulmuştu. Finallerde bilgi yarışmalarında kazanacağına eminim, ama 3 guclu erkek arasında işi zor gorunuyor. Ben ona 'fıstık' diye hitap ederim. Gorenler onu Filiz Akın'a benzetirler" dedi.
"ADINI TEYZESİ KOYDU, KRALİCE DEMEK"
Anneanne Ayla Onel de (73) "Kendisi yalan konuşmayı sevmez, kalp kırmaz, onurlu bir kızdır, taviz vermez, kitap okumayı, tarihi kitapları cok sever. Nihat'ın torunumuz hakkındaki nankor laflarına kızıyoruz elbette. Tacmin, evin tek cocuğu olmasına rağmen, şımarık bir cocuk hic olmamıştır. Adını teyzesi koydu. Kralice anlamına geliyormuş. Son olarak 5 Haziran Pazar gunu bize telefon geldi. Tacmin'le 10 dakika goruştuk. Bizi cok ozlediğini soyledi, haftaya Kıbrıs'a gidecekler, finaller orada yapılacak. Annesi Ciğdem de orada olacak. Tacmin, Haziran sonunda yarışma biter bitmez, Şarkoy'e gelerek 3 ay tatil yapacağını, Şarkoy'u ve bizi cok ozlediğini soyledi, yarışmalar sırasında hata yapıp yapmadığını sordu" diye konuştu.gecce