pınar aylin, sevgilisi, kızı, maya, yeni albumu, 2011 albumu, haberleri burada arkadaşlar.

Yeni albumu icin kampa giren Pınar Aylin "sevgilim ve kızım bebek istiyor" dedi. İşte o haber Melek'ler.

Bir kamyonet kasasında yolculuk ettiği ilginc klibiyle tanınıp sevilen Pınar Aylin, yeni albumu icin Almanya’da kampa girdi. şarkı kayıtlarını Berlin’de yapan şarkıcı, bu yaz albumle birlikte duğun heyecanı da yaşayacak gibi gorunuyor. Hem kızı hem de sevgilisi Suleyman Bey’in kendisinden bebek mujdesi beklediğini soyleyen Aylin, eylulde nikah masasına oturabileceğini acıkladı.

Yeni albumunun hazırlıkları nedeniyle bir suredir Almanya’dasın. Kayıtları neden Berlin’de yapma gereği duydun?

- Cunku cok değişik bir calışma hazırlıyoruz. Acık soyleyeyim, ilk albumumde bile bu kadar hevesli ve heyecanlı değildim.

Nedir farklılığı?

- Bu iş benim icin cok ozel. Yıllardır sahnede soylemeye doyamadığım eski hitleri topladım cunku... 70’lerin hit şarkıları, tadı damakta kalan 45’likler yeni duzenlemeleriyle bu albumde yer alacak. Bu kadar ozel şarkıların hakkını vermemiz gerekiyordu haliyle...

Hangi şarkılar var mesela?

- “Bana Yalan Soylediler”, “Kac Yıl Gecti Aradan”, “Git ışine”, “Ah Nerede Vah Nerede”, “Uzuntuyu Bırak Yaşamaya Bak”, “Palavra”...

Ne zaman tamamlanacak album?

- Bitmek uzere... Cok yakında cıkarırız.

KAMPA GİRMİŞ FUTBOLCU GİBİYİM

Klip konusunu duşundun mu? ılk klip hangi şarkıya gelecek?

- İlk klip “Palavra”ya gelecek. Zaten cekimleri başladı. Berlin’de başladık, Nice, Monako, Cannes, Cote d’Azur gibi seckin yerlerde devam edecek. Bu arada fotoğraf cekimlerini de burada yapıyoruz. Ekibin coğunu Almanlar oluşturuyor. Ama muzik direktorum bir Turk; Unal Yuksel...

Oralarda klip cekme fikri de nereden cıktı?

- “Palavra”nın son haline bakınca, tum ekip oralarda cekilec
ek bir klibin şarkıya cok yakışacağı kanısına vardı. Gerci biraz yorulduk. ıki karavan ve 30 kişilik bir ekiple yollara duştuk. Ekibin coğunluğunu yine Almanlar oluşturdu. Ama Cote d’Azur’da hic olmayacak bir şey oldu. Fırtına cıktı ve o yuzden iki cekim gununden sadece birini kullanabildik. Rejisorum Erkan Acar, benim uzuntumu gorunce Berlin’de ekstra uc gun daha calıştı. Film gibi bir klip cıkacak.

TURKİYE’DE KOLAYCI ZİHNİYET SOZ KONUSU

Artık pek cok sanatcı albumlerini yurtdışında hazırlamayı tercih ediyor. Bunun sebebi ne sence?

- Cıkan sonuc gercekten cok fark ediyor. Turkiye’de “kolaycı” zihniyet soz konusu... Kimse ben bu işe farklı neler katarım diye duşunmuyor. O yuzden de şarkılar hit bile olsa, hepsi birbirine benziyor. Buradaki insanların vizyonları ise cok farklı. Hicbir konuda uşengeclik yapmıyorlar. Durum biraz da sistemle alakalı sanırım... Bu insanlar boyle yetişmişler, bizde kolaycılık yaygın.

Ne zamandır Almanya’dasın?

- Bu album icin kampa girmiş futbolcular gibi calıştım. Yaklaşık bir yıldır bir ayağım Berlin’de... Ama bu cabaya ve yorgunluğa değdi. Eğer buna inanmasaydım boyle bir fedakarlığa ben de kalkışmazdım.

En buyuk fedakarlığı hangi konuda gosterdin?

- En kotusu, sık sık cocuğumdan ayrı kalmak zorunda kalmamdı. Her ayın 10 gununu Berlin’de gecirdim. Ben buraya geldiğimde annem de sağ olsun ızmir’den kalkıp ıstanbul’a, kızım Maya’nın yanına gidiyor. Maya’yla her gun telefonla konuşuyoruz ama yetmiyor tabii...

YAZ SONUNDA DUĞUN OLABİLİR

Surekli onu bırakıp gitmene kızmadı mı?

- Buyudu artık, onunla arkadaş gibi oturup konuşuyor, bu durumları izah edebiliyorum. O yuzden sorun yaşamadık.

Uzun zamandır Suleyman Bey’le birliktesin. Evlilik hÂl gundeme gelmedi mi?

- Geldi... Yaz sonu gibi boyle bir niyetimiz var. Zaten uc yıldır gercek bir aile olduk. Kızım Maya ile Suleyman cok iyi anlaşıyor. Hatta bazen ikisi bana karşı bir takım oluyor. Ayrıca bebek icin baskı yapıyorlar. Kızım kardeş istiyor, Suleyman da baba olmak artık...

“HAYAL AĞACI” PROGRAMI YENİDEN BAŞLAYABİLİR

Televizyonla ilgili yeni projeler var mı?

- Gectiğimiz yıl yaptığım “Hayal Ağacı” cok ilgi gormuştu. Herkes devam etmesi gerektiğini soyluyor. Cok zamanımı aldığı icin bırakmıştım, onumuzdeki yayın donemi yeniden başlayabilir. Dizilere cok sıcak bakmıyorum. “Bez Bebek” tecrubesi sayesinde bu işin ne kadar yorucu olduğunu daha iyi anladım. Oyunculuğa ancak o yorgunluğa değecek bir proje olursa devam ederim.