DENİZ SEKİ'NİN KARDEŞİ SERKAN SEKİ, CNNTURK'TE REHA MUHTAR'IN PROGRAMINDA HUSNU ŞENLENDİRİCİ İCİN COK AĞIR SOZLER SARFETTİ...

Reha Muhtar'ın programına telefonla katılan Serkan Seki, ablası Deniz Seki'nin moralinin cok bozuk olduğunu soyleyerek 'Biz de avukat kanalıyla goruşebiliyoruz. İyi diyelim iyi olalım ama her şerde bir hayır vardır. İnşallah iyi olacak' dedi.

Serkan Seki, avukatı aracılığıya haber aldıkları ablasının kendisiyle hesaplaşma durumunda olduğunu ve iyi olmaya, ayakta kalmaya calıştığını ifade etti.

ERKEKLİĞİ KLARNETİ KADAR İYİ DEĞİLMİŞ!

Reha Muhtar, Serkan Seki'ye, bir kadın ve bir erkeğin birlikteliğinde, kadının tutuklanması durumunda yanındaki erkeğin tutumuyla ilgili ne duşunduğunu sordu.

Serkan Seki'nin bu soruya yanıtı oldukca sertti. 'Erkeklik konusunda cok değineceğim şeyler var cunku zamanında bizim de onunla erkek erkeğe karşılıklı cok konuşmamız oldu' diyen Serkan Seki, Husnu Şenlendirici icin şu sozleri sarfetti:

'Nasıl dunya capında bir klarnetciyse erkekliği konusunda aynı şeyleri soyleyemeyeceğim. Aksini iddia ederse de cıksın karşıma soylesin derim. Tırnak icinde, erkeklik konusunda, delikanlılık konusunda, şereflilik konusunda, insanlık konusunda, klarneti kadar ne kadar ustaysa, aynı şekilde soyleyemeyeceğim bu konular hakkında.'

NE YAPMASINI BEKLERDİNİZ?

Bu sozler uzerine Reha Muhtar, Serkan Seki'ye 'Şenlendirici'nin ne yapmasını beklerdiniz?' diye sordu.

Serkan Seki, Şenlendirici ile ilgili olarak şunları soyledi:

'Onlar aramızda ozel şeyler. Erkeklik adına boyle şeyleri paylaşmak zaten pek doğru olmaz. Delikanlı diyorsa tırnak icinde yine kendisine. Kendi aramızdaki mevzuları o zaten biliyor.

BİR KİLOMETRE YAKINIMIZA DAHİ GELEMEZ!

Ben olaydan sonra da gerekeni soyledim, hala da soyluyorum, bundan sonra Husnu Şenlendirici 1 kilometre yakınımıza dahi gelemez! Eski konuştuğu efendi, duzgun, aklı başında Serkan ve ablamın ailesi olarak bizler yokuz...

O ONCE KENDİSİNE SAHİP CIKSIN!

Kimsenin kimseye sahip cıkmasına gerek yok. O once kendisine sahip cıksın. Kendisinine sahip cıkılmak durumundadır şu anda. Sutten cıkmış ak kaşık gibi savunmaya falan kalkmasın.

O İNSANLARI HAYATINDAN SİLDİ

Devletine, milletine yurekten bağlı bir insan olarak adaletin er ya da gec yerini bulacağını duşunuyoruz.

Bizim yıllardır uyardığımız kotu arkadaşlarından dolayı ve ablamın iyi niyetli olmasından dolayı, yok o garibandır, yok onun annesi hasta vs diye bizimle bile kotu oldu. O insanları zaten tamamen dostunu duşmanını tanımış durumda. O arkadaşı gorduğu insanları zaten hayatından silmiş durumda.

YAŞADIĞIM SURECE MUSAADE ETMEYECEĞİM

Zaten o insanlarla goruşmesini istemiyorduk. Bu saatten sonra da mumkun değil, o birtakım insanlarla. Ben yaşadığım muddetce buna musaade etmeyeceğim. Ya birbirimizi reddedeceğiz ya da tekrar devam etsin o eski arkadaşlıklarına.